Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tehát akkor ma vagyok terméken...

Tehát akkor ma vagyok termékeny? Segítenétek?

Figyelt kérdés
Jan 29-én volt jött meg a menstruációm 28-30 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a 14.napon érzem a pé tüneteit érzékenyek a melleim és a nyákom átlátszó kocsonyaszerű. Ma legyünk együtt?

2014. febr. 12. 19:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Hahó valaki válaszol?:(
2014. febr. 12. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
ez így nagyon karcsú.....ha vezetnél hőt, vagy ovu teszt alapján jobban be tudnád határolni....a nyák tojásfehérjés nyúlos ha termékeny vagy.....viszont nekem pl. nincs ilyen nyákom de mindig van ovum. A mellérzékenység sem mérvadó...az lehet ovu előtt, után...szóóval erre adni nem nagyon lehet.
2014. febr. 12. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
utolsó....nem kell bunkónak lenni....segítséget kért nem paraszt válaszokra kíváncsi.....ide azért ír az ember mert bizonytalan....gondolj csak bele ha te ilyen választ kapnál....mit gondolnál magadról ???????
2014. febr. 12. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó ha együtt vagytok, és esetleg 2 nap múlva is. De ami fontosabb, hogy lazíts és élvezd az együttlétet :) Szép estét!!!
2014. febr. 12. 21:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :) nekem csak ilyenkor van tojásfehérjés és ilyenkor görcsöl picit a hasam és a melleim fájnak egyértelműen tudom, hogy ilyenkor van "valami" csak azt nem tudom, hogy mikor a legesélyesebb a baba mert úgy hallottam, hogy a petesejtet 24 óráig lehet megtermèkenyíteni..(a rosszindulatú válaszokat megsem làtom!!!!!) Köszi utolsó :)
2014. febr. 12. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
igen ezt jól tudod ...viszont a kiskatonák 2-3 de akár 4 napig is elélnek ha jók a körülmények....de ha nagyon komolyan szeretnétek babát tényleg ajánlom a hőmérőzést és az ovu teszteket....sok infó van a neten ezekről
2014. febr. 12. 21:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen :) az alapokat mindig tudtam, de amióta babát szeretnénk folyamatosan ezt figyelem és nem szeretném azt, hogy görcsösen kötelezően mindig akkor legyünk együtt amikor épp termékeny napjaimban vagyok(persze ekkor a legesélyesebb tudom) azt mondják jobb az ha egyszerűen akkor szeretkezünk amikor jól esik és ne számolgassak.. hát nem tudom :(
2014. febr. 12. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod tudni miért kérdezed?
2014. febr. 13. 10:53
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
én nem tudom ki ilyen ellenséges...de jó lenne ha vissza venne a stílusából.....komolyan mondom ...feltett egy kérdést a kérdező és választ várt ...mi rossz van ebben...ő tanácsot meg mindenki magának dönti el, hogy elfogadja vagy sem.....
2014. febr. 13. 13:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel ki ellenséges, jobb dolguk nincs csak az a baj ha provokálni akar és vitát nálam rossz helyen jár.. :) amúgy nem írtam, hogy nem akarom tudni csak lehet jobb lenne ha nem foglalkoznék vele ennyire :) utolsó köszi rendes vagy!:)
2014. febr. 13. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!