Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetnek korai terheségi jelek?

Lehetnek korai terheségi jelek?

Figyelt kérdés
jan 23 volt utoljára menzeszem pár napja krémes folyásom van és a bal petefészkemnél görcsös szuró fájdalmat érzek időnként és a mellem és a fejem is fáj. lehetséges h összejött a baba elvileg 17ére nem várom
2014. febr. 10. 15:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
csináltam egy tesztet is de negatív lett van még esély babára
2014. febr. 10. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
17-e után tesztelj, most még senki sem fogja tudni megmondani neked, hogy terhes vagy e a nemvárt előtt egy héttel. Nyugalom, egy hét múlva tesztelj újra.
2014. febr. 10. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:

én 13-ra nem varom és nekem is krémes folyásom van vmint én a jobb oldalon érzem a görcsölést. eddig azt hittem h talán nem repedt meg a tüszöm ovukor és azért fáj. De szombaton volt barna folyásom is. Szoval most totál kétségek között vagyok. én is csináltam ma egy tesztet du,persze negatív lett.

Addig van remény míg nem jön meg. :)

Te tényleg korán teszteltél,még 1 heted van a nemvártig!

Drukkolok Neked :) remélem a tüneteink babát jelentenek!

Elsö baba lenne? hány évesek vagytok?

2014. febr. 10. 15:44
 4/11 A kérdező kommentje:
nagyon reménykedek hátha összejön mert a hátam is elégé fáj. én 24 vagyok a párom 32 sok sikert nektek is
2014. febr. 10. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
ma 10-e van. és 17-re nem várod. mégis honnan gondoltad egy pillanatig is, hogy pozitív lehet a teszted? Légy türelmes! Drukkolok!
2014. febr. 10. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem a nem várt előtt pont 1 héttel voltak tünetek:

hányás, hányinger, erős álmosság, fáradékonyság, éhség érzet. Ezek elmúltak 1 hétre rá.

Hasszúrkálás meg még tartott a nem várt utáni napokban is (még most is egy nagyon picit szokott lenni, de csak néha)

Ezért teszteltem is kb. 3 nappal a nem várt előtt- pozitivat.

2014. febr. 11. 01:09
 7/11 A kérdező kommentje:
reggelente gyomorégés is jelentkezet de azt mondták h elvileg ha a teszt nem mutata ki akkor nem lehetnek ilyen tüneteim sem
2014. febr. 11. 08:53
 8/11 A kérdező kommentje:
és székrekedésem is van pár napja vajon akor mi lehet a helyzet menzesz elött nem szoktak ilyenkor mellem fájni sem görcsölni nem szoktam
2014. febr. 11. 09:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hogy vagy? Mikor fogsz tesztelni? Szombaton?

Én a székrekedést nem veszem a terhességnek a jeleként, mert mikor előszőr próbálkoztunk és nem sikerült nekem is volt székrekedésem azt hittem azért mert terhes vagyok, de nem voltam :(

Nekem a hányás, hányinger, álmosság, hasszúrkálás volt a biztos a nem várt előtt 1 héttel.

2014. febr. 14. 02:55
 10/11 A kérdező kommentje:
egyenlöre megvárom most már a keddet h addig megjön (remélem nem) aztán megcsinálom újra a tesztet maradtak a tünetek de tnap ota társult egy kis émelygés hányinger napközben reggel mikor h jön elő hát reménykedek h nem jön meg és babóca lesz
2014. febr. 15. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!