Lehetnek korai terheségi jelek?
én 13-ra nem varom és nekem is krémes folyásom van vmint én a jobb oldalon érzem a görcsölést. eddig azt hittem h talán nem repedt meg a tüszöm ovukor és azért fáj. De szombaton volt barna folyásom is. Szoval most totál kétségek között vagyok. én is csináltam ma egy tesztet du,persze negatív lett.
Addig van remény míg nem jön meg. :)
Te tényleg korán teszteltél,még 1 heted van a nemvártig!
Drukkolok Neked :) remélem a tüneteink babát jelentenek!
Elsö baba lenne? hány évesek vagytok?
Kedves kérdező!
Nekem a nem várt előtt pont 1 héttel voltak tünetek:
hányás, hányinger, erős álmosság, fáradékonyság, éhség érzet. Ezek elmúltak 1 hétre rá.
Hasszúrkálás meg még tartott a nem várt utáni napokban is (még most is egy nagyon picit szokott lenni, de csak néha)
Ezért teszteltem is kb. 3 nappal a nem várt előtt- pozitivat.
Kedves kérdező!
Hogy vagy? Mikor fogsz tesztelni? Szombaton?
Én a székrekedést nem veszem a terhességnek a jeleként, mert mikor előszőr próbálkoztunk és nem sikerült nekem is volt székrekedésem azt hittem azért mert terhes vagyok, de nem voltam :(
Nekem a hányás, hányinger, álmosság, hasszúrkálás volt a biztos a nem várt előtt 1 héttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!