Terhesség alatt lehet pozitív az ovulációs teszt?
Igen. Idiótának hangzik a kérdés. Miért csinálnál ovu tesztet, ha terhes vagy. :-)
A lényeg, hogy + volt az ovulációs tesztem 12-13., 25., 27-33. napon. A 34-36 napon pedig olyan negatív, hogy a teszt csík még halványan sem jelenik meg. Már csináltam terhességi tesztet a 27. és a 33. napon, de - lett.
Általában 30 napos a menstruációm, ma vagyok a 36. napon.
Még csináltam ovu tesztet a 37-38 napon, bár magam se tudom minek - ami ismételten negatív lett.
Végül úgy döntöttünk a párommal, hogy még egy utolsó terhességi tesztet csinálunk az orvos előtt. A 40. napon poztív lett. És a 42.-en is. :)
De a legkorábbi időpont a dokinál március 2. Addigra kb 8 hetes leszek.
Azok kedvéért akik hasonló kérdésre keresik a választ leírom mi lett a történet vége: :)
A 46.napon + terhességi teszt. A terhesség korát csak két uh-val tudták pontosan megállapítani (6, 12 héten).
Az orvos szerint valószínűleg egy spontán peteérés történt. Ami szerintük annak köszönhető,hogy 1 petevezetékem van (méhen kívüli miatt).
Jelenleg 29 hetes kismama vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!