Erős pozitív időn túl, mitől lehet a teszt?
Figyelt kérdés
2 különböző teszt lett kb.fél óra eltelte után erős pozitív.2014. febr. 7. 10:28
1/7 anonim válasza:
Időn túl állítólag nem értékelhetők,fals eredményt adhat.De ki tudja...A lényeg,hogy reggeli vizelettel csináld,mert abban magas a Hcg.
2/7 anonim válasza:
Ez most ovu teszt vagy terhességi, mert a terhességit reggel az ovut napközben csináld meg. Csak az ovunál számít, hogy időn túl nem értékelhető.
4/7 anonim válasza:
Igen, de ha fél óra múlva lett erős pozitív a terhességi teszt, valószínű időn belül azért egy halovány csík ott virított, ami ugye már pozitívnak számít. Fura lenne egy időn belüli full negatív teszt fél óra múlva erős pozitívvá váljon, szerintem, de ma már minden lehetséges :-)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A dolog elég bonyolult mert hétfőre vártam,de nem jött meg. csütörtök du. volt időre egy szellemcsíkos teszt ami kb.fél óra múlva erősebb csík lett.Péntek reggel időre negatív lett kb.fél óra múlva erős pozitív.Pénteken délelőtt meg is jött.Hétfőn voltam 1 éves lánykámmal védőnőnél szerinte egy teszt nem lesz pozitív csak akkor ha baba van. Kora terhesség(2-3 hét) esetében mutatja időn túl a teszt,mert több idő kell,hogy a reagensek dolgozzanak. Teszteltem mensi után teljesen negatív.
Az egész azért érdekes, mert 2009-ben kiderült sosem lehet természetes úton babám!2 lánykám van,lombik program segítségével.Úgy tűnik vannak még csodák!
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 14. 09:53
6/7 anonim válasza:
Érdekes dolgok ezek.Én nemrég kaptam az orvosomtól egy ajánlást a Kaáliba.Egy hétig próbáltam bejutni hozzájuk,aztán csináltam még egy "hátha most sikerült" tesztet.Pozitív lett. Remélem megmarad a babánk.Irigyellek,hogy van màr két lánykád.Így vagy,úgy sikerült,az mindegy.Szerencsés vagy!;-)
7/7 anonim válasza:
Hát ez valóban kicsit bonyolultabb volt, mint a feltett kérdésből gondoltam... Sok boldogságot a csajszikkal :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!