Ebben a hónapban, nem nagyon értem a görbém? Légyszíves, írnátok?
Olyan össze vissza. 7-ére jósolta az ovu, de be se húzza a ciklus.hu. Nem volt ovum????
Én is nagyon szurkolok neked. mi is kb azóta próbálkozunk. Fene se gondolta,hogy ez ilyen "nehezen" megy.
Sose szedtem gyógyszert rendszeresek a mensik... De talán majd most :-)
na hátha:D szurkolok neked nagyon!
én annyira tanácstalan vagyok, hogy most mérjek-e vagy felejtsem el az egészet, mert sokan mondják, hogy ha nem foglalkozom vele akkor fog sikerülni.
pár hónapja meg van hülyülve a ciklusom. általában 30 naposak voltak, de pár hónapja kitolódott. most is csak akkor kezdem el mérni, amikor furán beleszurt a hasam:D
de kitudja mi lesz belőle én már a mensit várom, hogy tudjak rendesen mérni, hogy legalább azt tudjam, hogy menni az alaphőm.
tényleg a fene se gondolná, hogy ennyire nehéz, más meg hipp-hopp ránéznek és már terhesek is:D olyan jó nekik!:D
Nagyon kedvesek vagytok, hogy írtok :-))))))
10:43 szerintem neked most tényleg megjön... Ez nehéz kérdés,hogy mérje-e az ember. Én a 3 hónapban nem mértem nem néztem semmit gondoltam csak ha van tojásfehérjés akkor hajrá. Nem görcsölök stb.... De ez se jött be.
Most férjecskémmel a hónap végéig megpróbáljuk "intenzíven"
Hátha csak elbénáztuk az előző hónapokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!