Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a hónapban, nem nagyon...

Ebben a hónapban, nem nagyon értem a görbém? Légyszíves, írnátok?

Figyelt kérdés

Olyan össze vissza. 7-ére jósolta az ovu, de be se húzza a ciklus.hu. Nem volt ovum????

[link]

2009. dec. 8. 08:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én is nagyon szurkolok neked. mi is kb azóta próbálkozunk. Fene se gondolta,hogy ez ilyen "nehezen" megy.

Sose szedtem gyógyszert rendszeresek a mensik... De talán majd most :-)

2009. dec. 8. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:

na hátha:D szurkolok neked nagyon!

én annyira tanácstalan vagyok, hogy most mérjek-e vagy felejtsem el az egészet, mert sokan mondják, hogy ha nem foglalkozom vele akkor fog sikerülni.

pár hónapja meg van hülyülve a ciklusom. általában 30 naposak voltak, de pár hónapja kitolódott. most is csak akkor kezdem el mérni, amikor furán beleszurt a hasam:D

[link]

de kitudja mi lesz belőle én már a mensit várom, hogy tudjak rendesen mérni, hogy legalább azt tudjam, hogy menni az alaphőm.

tényleg a fene se gondolná, hogy ennyire nehéz, más meg hipp-hopp ránéznek és már terhesek is:D olyan jó nekik!:D

2009. dec. 8. 10:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a másik görbe, amit belinkeltél ott a 21.napon volt pé, nem ahol a ciklus jelölte. Akkor együtt sem voltatok. A dokim azt mondta, hogy a mensitől visszaszámolva 14 nap a pé. Persze van akinél nem így van, de mivel nekem is kitolódtak a ciklusaim, ezért osztottam meg veled ezt az infót. Nekem pl. most a 23. napon volt.
2009. dec. 8. 11:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem december 5-6-án, a 18-19. ciklusnapod valamelyikén volt ovud.
2009. dec. 8. 11:06
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok, hogy írtok :-))))))

10:43 szerintem neked most tényleg megjön... Ez nehéz kérdés,hogy mérje-e az ember. Én a 3 hónapban nem mértem nem néztem semmit gondoltam csak ha van tojásfehérjés akkor hajrá. Nem görcsölök stb.... De ez se jött be.

Most férjecskémmel a hónap végéig megpróbáljuk "intenzíven"

Hátha csak elbénáztuk az előző hónapokat :-)

2009. dec. 8. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!