Ebben a hónapban, nem nagyon értem a görbém? Légyszíves, írnátok?
Olyan össze vissza. 7-ére jósolta az ovu, de be se húzza a ciklus.hu. Nem volt ovum????
szia!
a hő és nyálka alapján 5. ére mondanám, mert akkor kezdett el felmenni az esés után a hőd és ahogy veszem maradt is fent. jókor voltatok együtt, ebből akár lehet is valami.
én a helyedben olyan 19.e körülre nem várnám!
sok szerencsét
Ja, és remélem nem a H1N1 oltás miatt indult el felfelé a hőd...
Drukkolok!
mert ált. vár pár napot, hogy biztos ne essen a hőd és ne csak egy ovu próbálkozást jelöljön be!
sok szerencsét, eddig szépen alakul, csak maradjon is így, ha 19-e után is ilyen fent lesz akkor már van okod gyanakodni:D
egyébként Te hol méred?
Hüvelyben mérem, ált. mindig egy időben higanyossal.
Sajnos azt vetem észre, hogy hiába szép a görbém eddig még nem jött össze. Belinkelem, egy másik havi görbém.
Mindenki bíztatott, hogy ez tuti baba lesz , és hatalmasat koppantam. Az egyértelműbb volt mint a mostani.
Nagyon-nagyon várjuk, hogy sikerüljön. Te hol méred? Mióta próbálkoztok?
Hát erről nagyon megoszlanak a vélemények. Azt mondják a digitális sose lesz olyan pontos mint a higanyos...
Nem lehet kiigazodni..
én is hüvelyben és higanyossal.
azért kérdeztem hol méred, mert nekem nemrég azt mondták, hogy ha hüvelyben mérem és ott 37 az nem jelent semmit ,mert ott mindig is magasabb. a fene se tudja
én szurkolok neked, július óta próbálkozunk konkrétan. előtte már 2 évig megszakítással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!