Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a hónapban, nem nagyon...

Ebben a hónapban, nem nagyon értem a görbém? Légyszíves, írnátok?

Figyelt kérdés

Olyan össze vissza. 7-ére jósolta az ovu, de be se húzza a ciklus.hu. Nem volt ovum????

[link]

2009. dec. 8. 08:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

szia!

a hő és nyálka alapján 5. ére mondanám, mert akkor kezdett el felmenni az esés után a hőd és ahogy veszem maradt is fent. jókor voltatok együtt, ebből akár lehet is valami.

én a helyedben olyan 19.e körülre nem várnám!

sok szerencsét

2009. dec. 8. 08:23
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha volt is ovud, akkor a 17. cn-en. Várjuk meg, mit csinál a hőd.
2009. dec. 8. 08:38
 3/15 anonim ***** válasza:

Ja, és remélem nem a H1N1 oltás miatt indult el felfelé a hőd...

Drukkolok!

2009. dec. 8. 08:39
 4/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Semmi tünetem nem volt az oltástól. Kicsit fájt a helye. Pont 19-ére írja a ciklius a mensit. De ha már megvolt az ovu akkor mért nem húzza be?
2009. dec. 8. 08:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ma, elvileg 5 nappal az ovu után húzta be. Akkor húzza, amikor már "biztos" a dolgában ;)
2009. dec. 8. 09:03
 6/15 anonim ***** válasza:

mert ált. vár pár napot, hogy biztos ne essen a hőd és ne csak egy ovu próbálkozást jelöljön be!

sok szerencsét, eddig szépen alakul, csak maradjon is így, ha 19-e után is ilyen fent lesz akkor már van okod gyanakodni:D

egyébként Te hol méred?

2009. dec. 8. 09:17
 7/15 A kérdező kommentje:

Hüvelyben mérem, ált. mindig egy időben higanyossal.

Sajnos azt vetem észre, hogy hiába szép a görbém eddig még nem jött össze. Belinkelem, egy másik havi görbém.

[link]

Mindenki bíztatott, hogy ez tuti baba lesz , és hatalmasat koppantam. Az egyértelműbb volt mint a mostani.

Nagyon-nagyon várjuk, hogy sikerüljön. Te hol méred? Mióta próbálkoztok?

2009. dec. 8. 09:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy szájban mérd digivel, a csipogástól függetlenül 4-5 percig.
2009. dec. 8. 09:24
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát erről nagyon megoszlanak a vélemények. Azt mondják a digitális sose lesz olyan pontos mint a higanyos...

Nem lehet kiigazodni..

2009. dec. 8. 09:31
 10/15 anonim ***** válasza:

én is hüvelyben és higanyossal.

azért kérdeztem hol méred, mert nekem nemrég azt mondták, hogy ha hüvelyben mérem és ott 37 az nem jelent semmit ,mert ott mindig is magasabb. a fene se tudja

én szurkolok neked, július óta próbálkozunk konkrétan. előtte már 2 évig megszakítással

2009. dec. 8. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!