Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az közületek aki nagyon...

Ki az közületek aki nagyon gyorsan teherbe esett vetélés után? És az mennyi idő volt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 8. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Írd a teherbeesés kategóriába :)
2014. febr. 8. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon korai volt, 5 hetesen vetéltem, nem is volt szükség semmilyen beavatkozásra, kitisztult magától. Ezt követően egyszer megjött, màsodszor már nem. Akkor minden rendben volt, most 3 hónapos.
2014. febr. 8. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia. Március 11.-én volt eü küretem,vetélés miatt. Június 27.-én ismét pozitívat teszteltem. 2 menstruációm volt közben. A mai napig nem tudom mi okozta a vetélést,de a mostani terhességemmel minden rendben van. 37 hetes kismama
2014. febr. 9. 06:22
 4/11 Gyönyörűséges ***** válasza:

Aprilis kozepen missed ab sajnos, aztan augusztus vegen megfogant es most mar 20 honapos egeszseges a lanyom, es jelenleg a terhessegem 37. heteben jarok!

sok sikert es kitartas!

2014. febr. 9. 06:43
 5/11 anonim ***** válasza:
szia! 2013. február 17-én imperfect vetélésem volt missed ab. al, 2013.október 7-én pedig pozitívot teszteltem, most vagyunk 21 hetesek, és teljesen problémamentes a várandóságom:)
2014. febr. 9. 08:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valszokat. Nagyon orulok mindenkinek aki sikerrel jart masodszor :) januarban veteltem... Nem volt tisztitas.
2014. febr. 9. 08:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Én még azt szeretném kérdezni a vetélés után újra teherbe esett lányoktól, hogy a következő terhességnél kellett valamit szednetek a terhesség megtámogatására? Írt fel valamit a doki? Köszönöm szépen, ha válaszoltok! (Hasonló cipőben járok.)
2014. febr. 9. 13:18
 8/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én nem szedtem semmit.
2014. febr. 9. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:
szia! 5-ös válaszadó vagyok, imperfect vetéléses. Miután nekem lombikkal lett babám, és két vetélésem is volt, emelt dózisú progeszteront kaptam , Utrogestan hüvelybe 3x3 és Duphaston tabletta 3x1 . 11.héttől lett csökkentve a dózis és a 12.hétre el is hagyhattam, problémamentes a várandóságom azóta is. a héten töltjük a 22.hetet.
2014. febr. 10. 07:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2014. febr. 12. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!