Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek viszketett a hasa...

Kinek viszketett a hasa terhesség alatt? Akinek igen kb. hány hetesen?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb. a 28-29. héttől, de sokszor rettenetesen. Főleg, ha kicsit is megnyomja vmi (pl. kismama nadrág). Volt,h fenistillel kentem be :). Most körömvirágkrémet használok, eddig nekem ez a legjobb rá, mert így legalább nem száraz a bőröm. Korábban is kentem mindenféle kismama krémmel, olajjal. 33hkm
2014. febr. 7. 23:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ és gratulálok a babához.Nálam az a helyzet,hogy még nagyon picikék vagyunk 6 hetes és viszket a hasam nem az egész csak ott lentebb a méhemnél akkor lehet mástól van? Mert én is úgy hallottam, hogy később jelentkezik ez.
2014. febr. 7. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 32.hettol kb.en is kentem mindennel de ugy kirepedt h csak na.terhessegi kiutesem is lett ugyh mindenem viszket.:-(
2014. febr. 8. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:

6 hetesen nem hiszem, de végül is Te látod, h nőtt-e már a hasad. Mindenképpen érdemes már naponta többször is kenni a terhesség legelejétől. Nekem nem repedt ki a bőröm, de szerencsére én nem vagyok hajlamos a csíkokra. Viszont a viszketés ki tud készíteni :(, mintha bolhás lennék :).

Boldog babavárást!

(1-es)

2014. febr. 8. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
a férjem kente esténként testápolóval a hasam az elejétől fogva biztos nem csak ettől de egyáltalán nme lettek csíkjaim, nem repedt a hasam. Mondjuk 10 kg-ot híztam csak..szerintem attól viszket hogy nyúlik a bőr.
2014. febr. 8. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! !:) Szerintem ez inkább valami allergia lesz mert ma reggel pici apró piros pöttyöket fedeztem fel a hasamon és ma már a kezem is viszket.. mindenkinek boldog babavárást :)
2014. febr. 8. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!