Cukorterhelés, betegség?
Olyan kèrdèsem lenne, hogy holnap megyek cukorterhelèsre de másfèl hete beteg vagyok (köhögès,nâtha) Lázam nem volt. Voltam orvosnál kaptam gyogyszert az enyhitett a köhögèsen az szinte már nincs is,de viszon a náthám meg maradt ugyan ugy.. igy is mehetek vèrvètelre? Vagy,hogy beteg vagyok nem fogják megcsinàlni a cukorterhelèst?
24hkm
Betegen? Nem tudom, ha cukros vagy, az szerintem betegségfüggetlenül "kijön", kibukik a cukorterheléses vizsgálaton.
Arra gyanakszanak, hogy cukorbeteg vagy? Vagy honnan jött a dokinak a cukorterhelés ötlete? Ilyet nem szoktak csak úgy.
Szia!
Az első hozzászólónak írnám..hogy nem sokat konyíthat a dologhoz!!!
Ez egy kötelező vizsgálat amit a 24.héten végeznek..gyógyszertárban ki kell váltani a cukorport,és összekeverni 2,5dl vízzel..valamint lehet beletenni citromot..valamint pisit kell vinni.
Vért vesznek éhgyomorra,majd meg kell inni a bekevert löttyöt,és 2 órát várakozni..ezután újra vért vesznek..ennyi az egész!
Ha valaki nem cukros,attól még lehet terhességi cukra,ami a szülés után elmúlik..azonban a babára káros,így megfelelő 2óránkénti evéssel,diétával kell a terhességet végigcsinálni.
Ennyi az egész.
Kedves kérdező szerintem ez független egy megfázástól,náthától,pláne ha nem szedsz antibiotikumot.
2 gyerekes és 5hós terhes kismama.
Én is kicsit "betegen" mentem,tegnapelőtt.Semmi baj nem volt.
A patikában tényleg előre kell venni a 75 gramm szőlőcukrot,nekünk ott az első vérvétel után bekeverte aki a vért vette(citromot is tett bele,így tök jó volt,komolyan,olyan,mint egy sűrű limonádé)Megiszod és onnantól 2 óra múlva megint vérvétel.
Van,ahogy egy órás értéket is néznek.
Én hányós vagyok reggelente,ettem előtte pár szem kekszet(háztartásit,olyan fajtát,amire rá van írva,hogy cukor stop) és így bent maradt a lötty.(nekem 2x kellett menni,mert az előzőnél sajnos csak az éhgyomri vérvétel sikerült,a cukros lötyi nem maradt bent,másodjára okosabb voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!