Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi ez a betegség? Fáj a lábam...

Mi ez a betegség? Fáj a lábam gyenge, a combizmaim, szédülök. Járvány?

Figyelt kérdés
van benne más is? influenza ellen bevagyok oltva.
2014. jan. 1. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
A Náthától kezdve az AIDS-ig bármi lehet, az hogy be vagy oltva influenza ellen,az meg nem sokat ér,mert azon kivül millió betegség van...
2014. jan. 1. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Bármilyen vírusfertőzés.. de még bakteriális is lehet.

Influenza ellen be vagy oltva, és ettől jobb lett ? :D

2014. jan. 1. 11:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Látom viccesnek találjátok más szenvedését, nem vagyok náthás erre gondoltam mikor az influenza elleni oltást irtam, igen amugy jobb mert 5 éve nem vagyok influenzás. Arra lettem volna kiváncsi an valami izomfájdalmakkal járo járvány?
2014. jan. 1. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Ha oltásokat szedsz d-vitamin helyett, akkor mindig van izomfájdalmakkal járó fertőző betegség, hiszen nem lesz elég magas a d-vitamin szinted (főleg ősszel-télen).
2014. jan. 1. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyébként túl fontosnak tartod magad, miért tartanánk .. viccesnek?

Valószínűleg nem érdekel minket a szenvedésed. Válaszolunk a kérdésedre, adunk használható tanácsot és ennyi. Se vicces nem vagy, se semmi, csak egy kérdező a sok százból.

2014. jan. 1. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha komolyan szédülsz, akkor menj el a családorvosodhoz és kérj beutalót neurológushoz, mert az egy súlyos betegség előjele lehet. 3 perc alatt meg fogják tudni állapítani, hogy az-e a betegséged vagy sem. De azt jó lenne kizárni. Javasolom, hogy menj el mihamarabb orvoshoz!

- - -

Ha semmi komoly baj nincs, akkor szédülésre ezt szopogathatod: VERTIGO-HEEL tabletta. Legalább 3 héten keresztül, napi 2-szer 1-et éhgyomorra! és ne tedd mobiltelefon, PC vagy elektronikai gép mellé! JOBBULÁST!

2014. jan. 1. 11:43
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2014. jan. 1. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is szédülök, nyomást érzek, fáradt vagyok vagy nem is tudom. Lehet ez a hülye időjárás..
2014. jan. 1. 12:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért,mert be vagy oltva influenza ellen,attól még 1000 másik felső-alsó légúti betegséget elkaphatsz! És attól,hogy be vagy oltva,még elkaphatod az influenzát is,csak nem olyan súlyos lefolyású lesz,de elkaphatod! JA,és az influenzának is van egy pár alfaja, az oltás meg csak egy max 2 fajta influenza ellen véd,ezért tök felesleges ez az oltás...
2014. jan. 1. 12:13
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

A világon semmi sem felesleges, ami mögött gonoszság van.

Az influenza elleni védőoltásban nehézfém van, nem fölösleges. Autoimmun betegségek létrejöttét segíti, ez se nem véletlen, se nem fölösleges, pontosan ki van találva.

2014. jan. 1. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!