Járvány, megfázás vagy mi a franc?
Köhögéssel kezdtem. Néha száraz, néha pedig hurutos volt. Elmentünk a háziorvoshoz. Felírt köptetőt, meg köhögéscsillapítót. Szedtem 5 napig. Nem használt semmit. Visszamentünk, felírt másikat, azt mondta járvány. Tovább köhögtem, már több mint 2 hétnél tartottunk. Anyu mondta, menjünk el röntgenre nehogy valami komoly bajom legyen. Az eredmény jó lett, nincs bajom. Viszont utána már taknyos is lettem. Nem használt semmi: méz, erős cukor, negro, mindenféle gyógyfüves tea, kamillás gőzölés, és még sorolhatnám...
már több mint 1 hónapja köhögök, és fújom az orrom.
Hasonló cipőben jár 3 másik barátnőm is. Most akkor mi ez? Nem hat semmilyen gyógyszer, az eredmények pozitívak... Kezd elegem lenni belőle. A barátnőimnek is csak azt mondják, hogy "járvány". Kösz szépen, én bármit megteszek, beteg vagyok. NYÁRON. És még mielőtt valaki írná, nem iszok hideget, nem fagyizgatok....
Mézes teát én is iszom, negrót szopogatok, sós vízzel gargalizálok, tehát csak ilyen házi gyógymódok.
Sajna van nyári influenza is, és sok egyéb vírus is terjeng, és a köhögés a téli influenza után is nehezen múlik.
Tegnap már vettem a bio boltban méhpempőt is, hogy erősítsem az immunrendszerem, mert már én is nagyon únom, hogy hetek óta krahácsolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!