Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kellene már mutatnia a...

Ki kellene már mutatnia a tesztnek?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, hogy vasárnap délután beágyazódásos barnázásom volt.

4. napja, de a teszt nem mutat semmit. Mikor kellene?

12. dpo-n vagyok, de még nem menstruálok szülés óta, így nem tudom mikor kell megjönnie. Viszont peteérésem tuti volt, mutatta a teszt.

Összes tünet megvan, szurkál a hasam, fáj a derekam napok óta, tegnap óta szédülök, stb. Ilyen még soha nem fordult elő.

2014. febr. 6. 08:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Nagyon hiszek abban, hogy a babák tudják mikor kell jönniük. :) Kisfiad hányszor szopizik egy nap? Nálam a leányzó minimum 6x. Így nem ringatom magam semmibe. Lesz, ami lesz. Mi szeretjük egymást, mint kis család, aztán, ha a kis testvér úgy látja készen áll az itteni életre, majd jön. :)
2014. febr. 8. 09:09
 12/16 A kérdező kommentje:

Igazad van teljesen!

Hulye voltam, pedig nem is porogtem a témán, csak a tünetek miatt..

Meg en a kis korkulonbseg híve vagyok. Két fiam van, 2 ev 3 hónap különbséggel. A másodikat is hamarabb szerettük volna, de nem jott meg, csak a szoptatas teljes abbahagyasa utan.( kerek egy ev)

Most meg 3-4-szer szoptatok.

Szerinted meg fog jönni? Mert hat csak pozitiv volt az az ovuteszt. Legalább beindulhatna a dolog, ha mar nincs most baba:)

2014. febr. 8. 09:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy megjon e. Tavaly szeptember ota van ovum, de menzinek nyoma sincs. Neha szokott lenni megjon erzesem, aztan ennyi. :-) Mi is kis korkulombseget szeretnenk, ezert adjuk meg az eselyet, hat a tobbi nem rajtunk mulik. :-)
2014. febr. 8. 09:48
 14/16 A kérdező kommentje:
En ezt nem értem. Ha van ovu, akkor vagy babanak, vagy mensinek kell lennie, nem??
2014. febr. 8. 10:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Hova lesz akkor a nem megtermekenyitett petesejt? Ha mar kilokodott, valami csak lesz..:)
2014. febr. 8. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Reggel óta ezen gondolkodom. :) Fogalmam sincs. Értelem szerűen meg kéne jönnie a vérzésnek. Szerintem. :)
2014. febr. 8. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!