18. napon 10-es érzékenységű tesztnek mutatnia kéne már valamit?
Előre is köszönöm ha valaki tud nekem segíteni!
Legutolsó menstruációm december 2.-án volt.
A legrövidebb ciklusom 31 nap, leghosszabb 32 és átlagban 31 naposak a ciklusaim. Ebben a hónapban csak kétszer tudtunk együtt lenni a párommal. 13.-án és 26.-án. Mind a kétszer belém élvezett teljesen minden védekezés nélkül hiszen szeretnénk nagyon kisbabát. A menstruációmat szintén 2.ára nem várom. Ma hajnalban csináltam egy tesztet és sajnos teljesen negatív lett. A ciklus.hu szerint "kritikus" napon voltunk együtt, de az ovulációm vagy a termékeny napjaim 16.án kezdődtek. Azt nem tudom hogy amikor 26.án voltunk együtt menstruációm előtt egy héttel akkor lehetett-e megtermékenyülés. Mielőtt menstruálok nekem előtte kicsit több mint egy héttel úgy fájnak a melleim hogy nem tudok hason aludni. Onnan tudom hogy hamarosan megfog jönni. Nos, most ezt egyáltalán nem érzékelem. Annyi hogy tegnap és tegnap előtt a méhembe kisebb szurkálásokat éreztem és amikor nyújtózkodtam belenyilalt. Lehet hogy beágyazódás volt? Remélem azért érthetően írtam le. Szerintetek reménykedhetek még? Mikor teszteljek újra? 2 db tesztem van ami a One step.
Köszönöm mindenkinek és boldog új évet nektek!!!! :)
Szia!
Hasonlóak vagyunk :-)
Nekem is dec.2mensi szintén 31 napos ciklusok.
Én december 17-19-ig éreztem ,hogy peteérésem van, mert akkor volt tojás fehérje szerű nyúlós nyákom.
Mi együtt is voltunk akkor.
Szombat óta has szurka, rózsaszín nyák, azt hittem beágyazódás...
Ma reggel akartam tesztelni...
Tévedtem...
Ma megjött. :-/
Szorítok neked!!!!
Sajnálom! :( Remélem a következő hónapban összejön és boldog leszel nagyon az új évben :)
Köszönöm a drukkot! Nagyon imádkozom hogy ne jöjjön meg :(
Szia.Nekem dec.10.-én jött meg,és január 7.-ére nem várom,24.-én volt az ovum,és ma a 9. dpo egy nagyon-nagyon halvány pozitívat teszteltem,10-es tesztel,olyannal ami neked is van.Még nem merek nagyon örülni...
Szerintem már mutatnia kellett volna valami halványkát.Biztos késöbb sem volt ott semmi?Tesztelj a napján,akkor már biztos mutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!