Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés utáni 12. napon...

Peteérés utáni 12. napon negatív 10-es érzékenységű a tesztem, akkor biztos, hogy nincs baba? Magas érzékenységű tesztnek ki kellett volna mutatnia, nem?

Figyelt kérdés
mensi előtt 3 nappal teszteltem
2012. febr. 24. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Valakinek lassabban kezd termelődni és attól is függ mennyi idő után kezdődik ill fejeződik be a beágyazódás. 7-14 nap a beágy. és utána kezd el termelődni. Szerintem várj 1 hetet, nagyon korán teszteltél.
2012. febr. 24. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Én még nem ásnám el ezt a hónapot!

Nekem 3 nappal előbb már pozitív volt, de annyira halvány, hogy az akár negatív is lehetett volna. 2 nap múlva próbálj megint 10-es tesztet! Drukk.

2012. febr. 24. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül mutatja ki.

Az, hogy milyen érzékenységű a 12.napon mindegy! Semmi nem mutatná ki!

Majd egy pár nap múlva tesztelj 10.-es érzékenységűvel.

2012. febr. 24. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:

" Az, hogy milyen érzékenységű a 12.napon mindegy! Semmi nem mutatná ki! "

azért ez nem igaz. én ma a 12 napon vagyok peteérés után és délutáni pisiből szép pozitív lett a tesztem,

de kinek hogy mutatja ki, és én is menszi előtt vagyok 3 nappal, de ne aggódj kedves kérdező tesztelj 2-3 nap múlva reggeli elsőböl 10 -sel és hátha ott az a baba :)

tünetek vannak?

2012. febr. 24. 18:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Szia kedves "utolsó"! :)

Hát eddig éjjelente is kijártam pisilni,de ma nem voltam többször,mint általában! A hasam nehézkés,puffad,szúrkál,zsibbad (nem tudok rá jobb szót :) ) és mintha mindjárt megjönne érzésem van, melleim duzzadnak!De ezek mind lehetnek mensi előszelei is...

ma a fejem is fájt!

Majd megírom,ha teszteltem! Úgy szeretnék a gyönyörű kisfiam mellé egy gyönyörű kislányt!!! :) (férjemnek mindegy,mi lesz :) )

2012. febr. 24. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok :)

na teszteltél???

2012. febr. 26. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem várt napján/ környékén,mert nem mindig szabályos 30 napos a ciklusom, de egy 10-es érzékenységű tesztnek ki kellett volna már mutatnia szerintem!

NEGATÍV!!! :( De azért még bízok... :D mert még nem jött meg,csak nagyon érzem már!

2012. febr. 28. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!