Vajon lehet ez a lehetetlen?
a kérdésem a következô lenne, ha a
pàrom furdokàdban fürdés kozben
kielegiti magàt pl bele a vizbe és én
utàna egy 5-10perccel megfurdok a kb
38° meleg habos tusfurdos vizben és
én is kielégitem magam a csiklom
dörzsolêsével (vagy akàr ujjazàssal)
akkor egy màr nem szüz nô eshet-e
teherbe igy? ??
a novemberi menzeszem:4-5 napot
késett(de szokott nekem ossze-vissza
megjonni, es ez a baj) de viszont utàna
megjott
december: megjott .. viszont nem
tartott teljes 7napig
januàr: megjott de elobb a vàrtnàl ..
ön szerint lehetséges a teherbe
esés? ??
Végem van!!
Ez nagyon szar kamu kérdés, főleg hogy előtted már ellőtték ezt a poént nem egyszer!Még tavaly olvastam..
Szánalmas..
Inkább tanulj..mert sötét vagy mint az éjszaka..
Még kamu kérdést is csak másolni tudsz..mert nulla fantáziád van.
vàlaszt kértem nem pedig ugatàst :)
köszönöm a megértö normàl gondolkozàsu rendes embereknek!
a tœbbieknek is azért dobok egy köszit had örüljetek :)
Ide szavak nem kellenek mindent elmondtal magadrol ezzel a kerdessel! :D
A g...cis viz tenyleg ilyen izgato? Mi mondjuk alapbol nem szoktunk egymas vizeben furdeni, nemh olyanba amibe beleverte. Szoktunknegyutt furdeni es ha ott kialakul valami az mas, de utana lezuhanyzunk! Ez undormany amit elmeseltel! Remelem tenyleg nincs ilyen abnormalis par mint ti es csak egy unatkozo tini vagy aki ezzel szorakozik! :D mert ha igen elismereswm a fantaziadnak, foleg jobb dolgod nincs. :)
nem , nem vagyok sötét és nem nem csak a ti szavaitokkal élve 'g*cis viz az izgato... nemtudom miêrt kell oltani az embert. Szerintem rendes ember mondjàra is meg lehet mondani a véleményed nem kell az embert megvetni..
szerintem az vesse rànk az elsö követ aki nem volt màr 'félôs' és elég "érdekes' extrém helyzetben a pàrjàval.. nyugodtan kutakodhattok magatokban szerintem ti is :) persze jobb az embert nêv nêlkul alàzni :)
ha jol tudom, ez az oldal pedig éppen azért jott létre h az emberek segitsenek egymàson... az ên kérdésemnêl pedig szerintem nem tartottak pisztolyt a fejedhez hogy : màr pedig erre vàlaszolsz..
szoval kõszönöm emberek (Y) le a kalappal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!