Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ettől szinte lehetetlen...

Ugye ettől szinte lehetetlen teherbe esni?

Figyelt kérdés
Leszoptam egy srácot, és a számba élvezett, az előváladék is valószínű odament (nem tudom az a sperma előtt hány perccel jön). Előtte/utána nyalt és ujjazott de csak nem lett olyan a keze.. meg utána megkérdeztem hogy biztos nem lettem-e olyan és mondta hogy biztos nem. De ez ilyen egyéjszakás volt szóval nem bízok meg benne.
2013. nov. 26. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem lehetsz.
2013. nov. 26. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:
meg volt már ilyen csak akkor nem szoptam/nyaltak hanem csak kivertem és ujjaztak..és akkor a sperma a pólómra ment meg ott nagyobb esélye lehetett de akkor se lett semmi. csakilyenkor úgy félek hogy m van ha mégis.. pedig szűz vagyok és van aki úgy sem esik teherbe hogy beléélveznek.
2013. nov. 26. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem az ilyen lányokra mondják, hogy szűzqrva?

Minek szopod le ha nem bízol benne? Ebben mi a jó?

2013. nov. 26. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
most ez mindegy a teherbeesést kérdeztem.
2013. nov. 26. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
te nagyon h*lye vagy!!!! basszus hihetetlen h léteznek ilyen buta korcs emberek
2013. nov. 26. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

jesszusom, most ez komoly? besírtam a nevetéstől :))

ha terhes lettél, akkor az valószínűleg csak a lenyelt spermától lehet.

de talán kérdezd meg anyukádat, biztosan büszke lesz rád!!!!!!

2013. nov. 28. 22:11
 7/8 A kérdező kommentje:
haha azért ennyire én sem vagyok hülye. figyu sok helyen írják hogy az előváladék is atrtalmazhat spermát, és kézzel bejuthatott a hüvelybe.
2013. nov. 28. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyire tájékozott vagy, akkor nem értem, miért itt írogatsz

Nem most kéne ilyen okosnak lenned, hanem ott kellett volna gondolkoznod!

nem írom le, hogy mit gondolok rólad, és a viselkedésedről, inkább csak válaszolok:

elméletileg valóban teherbe eshettél abban az esetben, ha a kezére került sperma, és az bejutott a hüvelyedbe, de ennek elég kicsi az esélye.

2013. nov. 28. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!