Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előbb megjön, utána pzitív a...

Előbb megjön, utána pzitív a teszt: Történt-e már ilyen valakivel?

Figyelt kérdés

Kedves Válaszolók!

Egy furcsa dolog történt velem, szeretném megkérdezni, előfordult-e már közületek valakivel, és ha igen, mi lett a vége?

Jan. 31-én kellett volna megjönnie, ehelyett már megjött 25-én. Furcsállottam, mert sosem jön meg előbb, de gondoltam, ez van, nem gond. Vettünk is egy üveg finom bort az évfordulónkra (addig nem mertünk, mert hó eleje óta babával próbálkozunk, nem tudtuk, mi van), megittuk, utána sokat sportoltam a héten, vettem be algopyrint is, mert fájt a fejem. Viszont 4 nap után úgy tűnt el a vérzés, hogy meg sem jött igazán. Nehezen tudom ezt megfogalmazni, olyan, mintha 4 napig az első nap lett volna. Elején piros, utána barna. Furcsálltam nagyon a dolgot, ezért 31-én, amikor eredetileg meg kellett volna jönnie, csináltam egy tesztet. Biztos voltam benne, hogy negatív lesz, tényleg csak a furcsaság miatt csináltam. Legnagyobb döbbenetemre halvány pozitív lett, amit utána a hétvégén 2* ismételtem, és nagyon enyhén erősödött a csík.

A dokim azt mondta, hogy a pozitív teszt után 10 nappal menjek csak, mert addig semmit nem lát. Be is jelentkeztem, de az még 8 nap. Addig is kíváncsi vagyok, mi sülhet ki ebből?

Hozzátenném, hogy van 2 egészséges pici fiam, akiknél a világon semmi gond nem volt, még egy kis pecsételés sem. Ősszel viszont volt egy missed ab-m, nem tudni, miért. Egyébként semmi tünetem, jól vagyok, max. olyan mindig, mintha most akarna épp megjönni.

Olvastam beágyazódási vérzésről, de arra azt írták, hogy nem piros, és semmiképp sem tart 4 napig. A fiacskáimnál nem is volt ilyenem.

Előre is tisztelettel köszönök minden választ!

2014. febr. 3. 13:52
1 2 3
 21/27 FKKTorp ***** válasza:
Én is az 5.héten kezdtem szedni, azóta emeltek az adagon. Most 8+0 hétnél járok, és jövő szerdán megyek újra az orvoshoz.
2014. febr. 6. 15:59
 22/27 anonim válasza:
A hasonlo helyzetben levonel pozitiv a teszt :) :) el sem akarom hinni :) Neked pedig drukkolok :)
2014. febr. 6. 17:59
 23/27 anonim ***** válasza:
gratulálok :)
2014. febr. 7. 08:57
 24/27 A kérdező kommentje:

Gratulálok! Majd írj, hogy alakultak a dolgok!

FFFktorp: majd írj Te is, hogy mi volt a dokinál!

2014. febr. 7. 12:48
 25/27 FKKTorp ***** válasza:

Gratulálok mindenkinek! :)

Mindenképp írok majd!

(Amúgy egyre több helyen olvasom hogy így járnak mostanában a lányok, nem értem hogy miért.)

2014. febr. 7. 15:26
 26/27 A kérdező kommentje:

FKKTorp Veled mi a helyzet? És a másik sorstárssal?

Nekem sajnos nincsenek jó híreim. :( Tegnap voltam dokinál, és nincs szívhang, pedig a 7. hét elején volnék elviekben. Csak petezsákot láttunk. :( Nem vágyom egy újabb missed ab-ra, de úgy tűnik, ismét így jártam.

2014. febr. 19. 12:15
 27/27 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálnám, de bízzunk benne, hogy még csak fiatalabb terhesség...

A doki mit javasolt? Menned is kell már műtétre?

2014. febr. 20. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!