Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előbb megjön, utána pzitív a...

Előbb megjön, utána pzitív a teszt: Történt-e már ilyen valakivel?

Figyelt kérdés

Kedves Válaszolók!

Egy furcsa dolog történt velem, szeretném megkérdezni, előfordult-e már közületek valakivel, és ha igen, mi lett a vége?

Jan. 31-én kellett volna megjönnie, ehelyett már megjött 25-én. Furcsállottam, mert sosem jön meg előbb, de gondoltam, ez van, nem gond. Vettünk is egy üveg finom bort az évfordulónkra (addig nem mertünk, mert hó eleje óta babával próbálkozunk, nem tudtuk, mi van), megittuk, utána sokat sportoltam a héten, vettem be algopyrint is, mert fájt a fejem. Viszont 4 nap után úgy tűnt el a vérzés, hogy meg sem jött igazán. Nehezen tudom ezt megfogalmazni, olyan, mintha 4 napig az első nap lett volna. Elején piros, utána barna. Furcsálltam nagyon a dolgot, ezért 31-én, amikor eredetileg meg kellett volna jönnie, csináltam egy tesztet. Biztos voltam benne, hogy negatív lesz, tényleg csak a furcsaság miatt csináltam. Legnagyobb döbbenetemre halvány pozitív lett, amit utána a hétvégén 2* ismételtem, és nagyon enyhén erősödött a csík.

A dokim azt mondta, hogy a pozitív teszt után 10 nappal menjek csak, mert addig semmit nem lát. Be is jelentkeztem, de az még 8 nap. Addig is kíváncsi vagyok, mi sülhet ki ebből?

Hozzátenném, hogy van 2 egészséges pici fiam, akiknél a világon semmi gond nem volt, még egy kis pecsételés sem. Ősszel viszont volt egy missed ab-m, nem tudni, miért. Egyébként semmi tünetem, jól vagyok, max. olyan mindig, mintha most akarna épp megjönni.

Olvastam beágyazódási vérzésről, de arra azt írták, hogy nem piros, és semmiképp sem tart 4 napig. A fiacskáimnál nem is volt ilyenem.

Előre is tisztelettel köszönök minden választ!

2014. febr. 3. 13:52
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki, hogy ha látja már, hogy hol van, adja ezt a hormont. Szerezzek addig saját szakállamra valahogy? Tartok tőle, hogy azzal meg bajt okozok, persze attól is, hogy mi van, ha addig, míg nem kapok emiatt gond lesz.
2014. febr. 3. 15:27
 12/27 anonim ***** válasza:
NE! :) Addig ne. :) Várd ki, amíg felírja (bár én őszinte leszek, megnézetném, 4 hetesen is látszott már nekem a felritkulás, és meg is kaptam az utrot).
2014. febr. 3. 15:31
 13/27 anonim ***** válasza:

Nálam is látszott egy apró "valami" a méhemben, kaptam is Duphaston-t, már a negyedik héten. Sajnos 10 hetesen missed ab lett, de nem hormon hiány miatt.

Remélem minden rendben lesz veletek! Megy a drukk! :)

2014. febr. 3. 21:16
 14/27 anonim válasza:
En is hasonlo cipoben jarok :) csak nekem 5en kellene megjonnie a nemvartnak es ehelyett valami nagyon hasonlo tortent, 29en kezdodott barnas folyas es 4nap utan elmult! De en meg nem mertem tesztelni...varok szerdaig! Csak szoritani tudok :)
2014. febr. 3. 23:00
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, írjatok még tapasztalatokat, szívesen fogadom. Látom, van egy sorstársam is. Nálad mi a helyzet azóta?

Felhívtam az orvosomat, holnap be kell mennem hozzá, és ad Utrogestant, amit ti is írtatok! Ha tényleg baba lenne a dologban, akkor remélem, hogy még nem késő elkezdenem!

2014. febr. 5. 12:47
 16/27 anonim ***** válasza:
írj holnap mindenképpen, hogy mit mondott a doki!
2014. febr. 5. 15:04
 17/27 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál. Nem tudni még semmit, de azért kaptam Utrogestant. 2 hét múlva kell mennem újra.

Aki szintén hasonló helyzetben van: Veled mi a helyzet?

Egy dolgon gondolkodom: erre az Utrogestanra az van írva a betegtájékoztatóban, hogy már a ciklus közepétől kell szedni. Remélem, nem késő a mai kezdés, ha tényleg van baba.

Tudtok arról valamit, hogy ha tényleg progeszteron hiány áll fenn, akkor kb. hányadik hétig ,,bírja ki" a baba pótlás nélkül?

2014. febr. 6. 13:57
 18/27 anonim ***** válasza:
Én csak az 5. héten kezdtem el. Kifejezett és ismert progeszteron hiányban, vagy asszisztált reprodukciónál szokták adni a ciklus közepétől. Én PCOS-ás vagyok, a férjem írta ki az Utrot, de még így sem szedtem a ciklus közepétől, csak a pozitív teszttől. :)
2014. febr. 6. 14:00
 19/27 A kérdező kommentje:
Nekem múlt hét pénteken volt pozitív a tesztem, tehát már egy hete. Egy kalkulátorba beütöttem, és ha tényleg van baba, akkor 5+2 nap van ma, és ma kezdem.
2014. febr. 6. 14:34
 20/27 anonim ***** válasza:
A múlt heti teszt óta nem csináltál újabbat??? Kellene egyet tesztelned és máris kiderül, van-e baba.
2014. febr. 6. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!