Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előbb megjön, utána pzitív a...

Előbb megjön, utána pzitív a teszt: Történt-e már ilyen valakivel?

Figyelt kérdés

Kedves Válaszolók!

Egy furcsa dolog történt velem, szeretném megkérdezni, előfordult-e már közületek valakivel, és ha igen, mi lett a vége?

Jan. 31-én kellett volna megjönnie, ehelyett már megjött 25-én. Furcsállottam, mert sosem jön meg előbb, de gondoltam, ez van, nem gond. Vettünk is egy üveg finom bort az évfordulónkra (addig nem mertünk, mert hó eleje óta babával próbálkozunk, nem tudtuk, mi van), megittuk, utána sokat sportoltam a héten, vettem be algopyrint is, mert fájt a fejem. Viszont 4 nap után úgy tűnt el a vérzés, hogy meg sem jött igazán. Nehezen tudom ezt megfogalmazni, olyan, mintha 4 napig az első nap lett volna. Elején piros, utána barna. Furcsálltam nagyon a dolgot, ezért 31-én, amikor eredetileg meg kellett volna jönnie, csináltam egy tesztet. Biztos voltam benne, hogy negatív lesz, tényleg csak a furcsaság miatt csináltam. Legnagyobb döbbenetemre halvány pozitív lett, amit utána a hétvégén 2* ismételtem, és nagyon enyhén erősödött a csík.

A dokim azt mondta, hogy a pozitív teszt után 10 nappal menjek csak, mert addig semmit nem lát. Be is jelentkeztem, de az még 8 nap. Addig is kíváncsi vagyok, mi sülhet ki ebből?

Hozzátenném, hogy van 2 egészséges pici fiam, akiknél a világon semmi gond nem volt, még egy kis pecsételés sem. Ősszel viszont volt egy missed ab-m, nem tudni, miért. Egyébként semmi tünetem, jól vagyok, max. olyan mindig, mintha most akarna épp megjönni.

Olvastam beágyazódási vérzésről, de arra azt írták, hogy nem piros, és semmiképp sem tart 4 napig. A fiacskáimnál nem is volt ilyenem.

Előre is tisztelettel köszönök minden választ!

2014. febr. 3. 13:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Bár nem saját tapasztalat, de azt jó tudnod, hogy ritkán a beágyazódás helyén lehet hematóma, ami jó esetben azonnal kiürül. Nincs rá szabály, hogy meddig okoz enyhe vérzést, ha nekem most valamire fogadnom kellene, erre fogadnék.

És ha már a te helyedben lennék, akkor a missed miatt én elnéznék valakihez ezzel a pici pecsételéssel, mert a másik tippem prog. hiány lenne, és azon lehet segíteni megfelelő pótlással.

De szerintem itt baba van.

2014. febr. 3. 13:55
 2/27 A kérdező kommentje:

A missed ab miatt mindenképp kapni fogok sárgatest hormont, ezt mondta ősszel a dokim. Azért mondta, hogy csak jövő héten menjek, mert addig viszont nem ad, amíg nem lát semmit, nehogy ,,egy esetleges méhen kívülit tápláljunk". Jövő keddre van is időpontom.

Azt mondta, most még hiába mennék, nem látszana semmi.

2014. febr. 3. 14:00
 3/27 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt is létezik vérzés, ami éppen lehet teljesen természetes is és nem utal semmi gondra, és erre a vérzésre jellemző, hogy nem tart olyan sokáig, mint a rendes vérzés és nem is olyan az erőssége, vagyis sokkal gyengébb.

És terhesség mellett is van olyan, nekem is az 5. héten előfordult, hogy barna folyás jelentkezett és kisebb görcsök, mentem is egyből az ügyeletre és kaptam hormonpótlást, mivel az nálam hormonális probléma miatt volt.

Szóval szerintem terhes vagy és vagy hormonproblémáról van szó, vagy csak szimplán te is azok közé tartozol, akiknek megjött a vérzésük a terhesség alatt.

2014. febr. 3. 14:02
 4/27 anonim ***** válasza:
Jaaa, értem. A méhen kívüli ilyen nagyon-nagyon hamar vérzést még nem okozna, szóval első körben én nem erre, hanem a beágyazódásra gondolnék. Nekem egyébként ilyen jellegű volt, vagy legalább is hasonló a beágyazódás, bár valóban csak 2 napig tartott. Viszont a férjem orvos, és tőle úgy tudom, tarthat több napig. Drukkolok a bébihez! :)
2014. febr. 3. 14:03
 5/27 FKKTorp ***** válasza:
100%
Nekem január 4-én időben jött meg. 4napig tartó normál vérzés után, aminél csak annyi tűnt fel, hogy mintha kicsit kevesebb lenne, elmúlt, mintha nem is lett volna. Következő nap teszt, ami pozitiv lett. Akkor rohantam dokihoz, aki még nem látott semmit. 24-én pedig már volt szívhang és a CRL: 4,3mm volt. Február 12-én megyek újra, azóta volt barnázásom amire kaptam gyógyszert és pihennem kell. De hiszek benne hogy minden rendben van és szépen nő a kis maszatunk. :) Most 7+4 hetes vagyok és már elkezdett a hasam is nőni picit.
2014. febr. 3. 14:03
 6/27 A kérdező kommentje:
Jó, hogy írtok, köszönöm szépen! Annyira megdöbbentem, hogy csuda. A progeszteron hiányra gyanakszom kissé, de az orvosom úgysem ad, amíg nem lát semmit. Addig is, gondoltam, iszom palástfű teát, az írják, az természetes progeszteron. Az vajon lég addig is?
2014. febr. 3. 14:21
 7/27 anonim ***** válasza:

Persze, hogy volt! 10 hós, és bent alszik a szobában! 8-)

Nekem haematomám volt vele, azért "véreztem így, mint Te kb. Véreztem 3 napot, de olyan 'izé volt' olyan nem olyan... Érted?! Aztán minden 2. nap... yógyszer + pihi, és a 10. héttől sétálhattam a lakásban, 12. héttől meg minden mehetett ahogy egy átlag terhességnél.

Halvány csík is csík!!! Mondjuk én lehet, hogy elmennék előbb ha vérzek még...

Boldog babavárást, és halkan gratulálok! :-)

2014. febr. 3. 14:42
 8/27 anonim ***** válasza:

Saját történetem itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

A kisfiam csütörtökön lesz 9 hónapos, minden rendben volt a terhességgel, ugyanúgy kezdődött mint nálad, csak én türelmetlen már a "mensi" előtti nap is teszteltem egy halvány pozitívat.

2014. febr. 3. 14:44
 9/27 A kérdező kommentje:

Teljesen jól vagyok, pont azért csináltam tesztet, mert ,,elmúlt, mielőtt úgy igazán megjött volna". Pihenni kevés lehetőségem van, sőt, múlt héten sajnos végig sokat tornáztam, hisz azt hittem, megjött.

Biztatóak, amiket írtok! :-)

2014. febr. 3. 14:58
 10/27 anonim ***** válasza:
tuti babás lettél :) Jó lenne egy kis utrogestant szedned a vérzés miatt, nehogy vetélés legyen!!!
2014. febr. 3. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!