Barna folyás 4 napig menses helyett?
1 nappal korábban volt,mint meg kellett volna jönnie ma már csak nagyon világos barna színű.Vér nem volt.
A hasam fájdogál,de nem jön meg.Néha szédülök,de ennyi.
Viszont ma igencsak elkezdett fájni a derekam ,a vesém körül.
Most ez mitől lehet?
Van egy gyerekem már,és egy elhalt terhességem,aminek befejezése 2 hónapja volt.Azóta egyszer menstruáltam szabályosan 6 hétre rá.Szombaton kellett volna megjönnie.
A melleim időnként bekeményednek,fájnak de elmúlik.
Szerdán megyek orvoshoz.
Voltunk együtt a párommal de kb 3szor,és megszakítással védekeztünk.
mintha csak én írtam volna ki... csak én már ötödik napja barnázok, nekem is eggyel előbb jött. tegnap reggeli teszt negatív. Igaz, mi nem védekeztünk.
Hát nem tudom, én a héten csinálok még tesztet, aztán meglátom.. de ha jól tudom, terhességtől is lehet.
"Az első két-három hónapban tapasztalható enyhe, barnás színű pecsételő vérzés oka normális esetben a kialakulóban lévő méhlepény hormontermelésével kapcsolatos: a petefészek sárgatestjétől lassan átveszi a terhességet fenntartó hormonok termelését, ami a hormonszint ingadozásával jár. A méhnyálkahártya emiatt kis mértékben lelökődhet, a menstruációhoz hasonló - de annál kisebb mennyiségű - vérzést eredményezve. Ez rendszerint az éppen „esedékes" menstruáció időpontjában jelentkezik. A vérzés tehát ebben az esetben nem jelent veszélyt."
Szia.
köszönöm a válaszodat,én holnap tesztelek,majd megírom,és várom nálad is a fejleményeket:)
vártok már babára?
Szia!
Én is csináltam egy tesztet az előbb,és feltételezhetően látok rajta egy halvány vonalat,de ennek nem hiszek ,várok reggelig és majd mg egyszer megpróbálom.
Ne add fel a reményt,lehet később mutatja ki:(
Van valami tüneted?
szia!
hát tünet az csak sok fejfájás, illetve a hasam melegebb volt, mint a testem többi része. Nagyon rossz ez a bizonytalanság :( Ha legalább tudnám, hogy nem, akkor lelkiekben kezdenék készülődni a következő hónapra, de így még csak azt sem tudom mikortól számoljam a ciklusom, ha esetleg megjönne rendesen..
ha várt baba lenne, akkor drukkolok :) nekem pedig meglátjuk majd mi lesz
na, valami fejlemény? :)
nekem nagyon erősen megjött. A mensiből ítélve sokkal vastagabb volt a nyálkahártyám, mint szokott lenni.. a görcsölés is más, normál mensinél időszakos szokott lenni, most viszont tegnap délelőtt nagyon-nagyon fájt, és azóta fokozatosan csökken. Még mindig fáj, de egész viselhető. Nem tartom kizártnak, hogy a beágyazódás után 1-2 nappal el is halt, ezért nem jött meg rendesen még napokig, és ezért nem volt olyan magas hcg-m, hogy kimutassa.
remélem, veled minden rendben :)
Szia!
Tegnap nem látott semmit a doki.
Ma reggel csináltam első pisiből tesztet azon lett egy erősebb második csík de nem jó helyen:S
a másodikból csináltam még egyet ,mert gondoltam biztos rossz a teszt az pedig negatív.
passz.
Tüneteim vannak még,mellfeszülés ,fáradtság,néha néha émelygés,de ennyi.
Várok pár napot.mert a hasam már nem fáj,nem görcsöl,nem jön már semmi barnaság sem.
Te se add fel,hamarosan kopogtat a gólya:)Kívánom Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!