Február hetedikére nem várom, és folyamatosan fázom? Volt másnak is ilyen?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 21:22
1/24 anonim válasza:
február hetedikére nem várod?...mit? kit? nem értem mi a kérdés...
2/24 anonim válasza:
Akkor kapcsold feljebb a fűtést! Ne haragudj de elég bután fogalmaztad meg a kérdésedet. Az, hogy fázol nem terhességi tünet. Igen, másnak is volt olyan hogy fázott!
3/24 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a két dolog között bármiféle összefüggés lenne :) De attól még persze lehetsz terhes. Én 17-re nem várom, és azért fázom, mert hideg van :)
4/24 anonim válasza:
Hát kedves kérdező én meg 10.ére nem várom ,és szintén majd megfagyok !
Leírom miben alszom hosszu zokni, nadrág ,felül poló hosszu ujju, ja meg garbós pulóver!!
Én is gondolok erre ,mivel a lányommal mikor terhes voltam nagyon fáztam és azóta vagyok fagyos!!
Remélem drukkolhatok de én megpróbálok 7. én tesztet csinálni hátha mutat majd valamit, annyira izgulok!!
Szorítok neked!!!!!!
5/24 anonim válasza:
En nem vagyok terhes, de nagyon fazom, ne hari, de a kettonek nincs koze egymashoz.
6/24 anonim válasza:
abban azert nem ertek egyet, hogy nincs koze a kettonek egymashoz. Olyan szinten fazok amiota terhes vagyok, hogy koccanik a fogam neha, pedig fel vagyok oltozve. Ez inkabb olyan belso fazas, sajnos jobban nem tudom megfogalmazni. Bar nalam ez csak a 6-dik het korul jott, es a rosszullettel fokozodott, ha kevesbe voltam rosszul kevesbe faztam. Kivanom, hogy legyen baba, de inkabb a tesztnek hidj majd, addig meg lazits!
7/24 anonim válasza:
február hetedikére nem várja.... és akkor mikorra várja?? :D
ez egy idiota kérdés
8/24 kistehén válasza:
de mit vár? terhességet vagy hogy megjöjjön nekie? na meg kitől várja és 7.-re?
9/24 anonim válasza:
de mit vár? terhességet vagy hogy megjöjjön nekie? na meg kitől várja és 7.-re?
de azt irja, hogy -NEM várja..akkor mit vár? és mikorra? :D
10/24 anonim válasza:
Fütsél be :) és akkor nem fázol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!