Van -e alacsony progeszteron szint esetén valamilyen testi-szervi tünet?
Azt tudom,ha lacsony a progeszteron szint akkor a baba nem tud megtapadni.Még nem tudom,hogy nálam ez lehet-e a probléma,még nem voltam vérvételen.Most volt ovum 2 napja,hüvelyi uh bizonyítja atüszőrepedést is.Még a hőm is 2 napja feljebb ment,tehát nem a tüszőrepivel lenne a gond.VAGY HA A HŐM NEM MENNE FEL,CSAK AKKOR MONDHATOM,HOGY NEM MEGFELELŐ A PROGESZTERON SZINTEM?
ilyen a görbém:
Ha esetleg elmegyek most hétfőn--holnap--vérvételre,akkor ha kimutatja az eredmény,hogy alacsony a progeszteron szintem,akkor még ebben a hónapban lehet valamivel kezelni a baba megtapadását?Vagy meg kell várni a következő ciklust?
Tünetei vannak-e esetleg az alacsony progeszteron szintnek?
Progeszteront általában 2szer néznek egy ciklusban. A ciklus 3. ill. 21. napján. Abból kiderül,h tényleg ez áll-e a dolgok hátterében. A babatervezok otthona honlapján találhatsz tipikus példagörbéket, amik sárgatest elégtelenséget jeleznek.
Köszi.
Mit fog a doki kiírni ha esetleg alacsony a progszteron szintem?
Nagyon aranyos vagy,hogy segítttél:)Köszönöm szépen!
Ja!A másik kérdésemre is köszi,hogy válaszoltál!
SOK BOLDOGSÁGOT!
Ma voltam nődokinál,aki a vérzésre annyit állapított meg,hogy leesett a hormonszintem,és azonnal felírt napi 2*1 duphastont amit 10 napig kell szednem.De ha +lesz ateszt,vissza kell mennem,mert ír mást.
Ez a bogyó hormon tartamú,és segíti a beágyazódást,vagyis a baba megtapadást.Azért véreztem,mert a leesett hormonszint miatt levált egy pici méhnyálkahártya.
A hőm 3 napja 37.De én erre nem adok.
Majd kiderül....
De azért már nyugodtabb vagyok:)De remélem nem későn írta ki a doki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!