Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van -e alacsony progeszteron...

Van -e alacsony progeszteron szint esetén valamilyen testi-szervi tünet?

Figyelt kérdés

Azt tudom,ha lacsony a progeszteron szint akkor a baba nem tud megtapadni.Még nem tudom,hogy nálam ez lehet-e a probléma,még nem voltam vérvételen.Most volt ovum 2 napja,hüvelyi uh bizonyítja atüszőrepedést is.Még a hőm is 2 napja feljebb ment,tehát nem a tüszőrepivel lenne a gond.VAGY HA A HŐM NEM MENNE FEL,CSAK AKKOR MONDHATOM,HOGY NEM MEGFELELŐ A PROGESZTERON SZINTEM?

ilyen a görbém:

[link]

Ha esetleg elmegyek most hétfőn--holnap--vérvételre,akkor ha kimutatja az eredmény,hogy alacsony a progeszteron szintem,akkor még ebben a hónapban lehet valamivel kezelni a baba megtapadását?Vagy meg kell várni a következő ciklust?

Tünetei vannak-e esetleg az alacsony progeszteron szintnek?

2009. dec. 6. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Progeszteront általában 2szer néznek egy ciklusban. A ciklus 3. ill. 21. napján. Abból kiderül,h tényleg ez áll-e a dolgok hátterében. A babatervezok otthona honlapján találhatsz tipikus példagörbéket, amik sárgatest elégtelenséget jeleznek.

[link]

2009. dec. 6. 14:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Mit fog a doki kiírni ha esetleg alacsony a progszteron szintem?

2009. dec. 6. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Duphaston, Utrogestan. Nézz utána a keresőben! Sok mindenkienk segítettek már ezek a gyógyszerek. Babamegtartó gyógyszernek is hívják.
2009. dec. 6. 17:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy,hogy segítttél:)Köszönöm szépen!

Ja!A másik kérdésemre is köszi,hogy válaszoltál!

SOK BOLDOGSÁGOT!

2009. dec. 6. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Ma voltam nődokinál,aki a vérzésre annyit állapított meg,hogy leesett a hormonszintem,és azonnal felírt napi 2*1 duphastont amit 10 napig kell szednem.De ha +lesz ateszt,vissza kell mennem,mert ír mást.

Ez a bogyó hormon tartamú,és segíti a beágyazódást,vagyis a baba megtapadást.Azért véreztem,mert a leesett hormonszint miatt levált egy pici méhnyálkahártya.

A hőm 3 napja 37.De én erre nem adok.

Majd kiderül....

De azért már nyugodtabb vagyok:)De remélem nem későn írta ki a doki...

2009. dec. 10. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!