Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki 6-án fog...

Van itt olyan aki 6-án fog tesztelni? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 09:34
1 2
 1/16 anonim válasza:
Szia! Nekem kedden(4-én) kellene, hogy megjöjjön, de már hétfő óta nagyon fáj a mellem, ami soha nem szokott, ma már a póló is nagyon zavar, ha hozzáér. A hasam nem görcsöl, szóval teljesen más, mint mielőtt megjön. Aztán ki tudja, lehet csak a testem szórakozik... De azért izgulok nagyon! :) Te hogy érzed magad kedves kérdező? :)
2014. febr. 1. 11:59
 2/16 Picsusz ***** válasza:
Szia.Én ma vagyok a 32.napomon,ciklusom változó,de általában 34nap körüli.Ma reggel negatívat teszteltem.De még mensi sehol.Érzékeny a mellem (ami nem nagyon szokott lenni),jobb oldalt fájdogál egy kicsit.Vagy hamar teszteltem,vagy nincs baba :(
2014. febr. 1. 13:25
 3/16 A kérdező kommentje:
Nekem is èrzèkenyek a melleim. Múlt héten volt hányingerem ès fájt a hasam. Tegnapra nem vártam. Ez az 1.hónapunk
2014. febr. 1. 13:30
 4/16 Picsusz ***** válasza:
Nekünk ez a 3.évünk,de átjárhatósági műtét után az első hónapunk.Most nagyon reménykedtem benne,hogy sikerül.De még nem jött meg,addig van remény.
2014. febr. 1. 13:32
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ez az 5. hónap, hogy próbálkozunk. 6-ára nem várom, de elég rendszertelen lett a ciklusom mostanában. Tegnap óta mindkét mellem fáj kétoldalt, és reggelente enyhe görcsök. Ez néha van menzesz előtt is, szóval nem tudom... Mindenesetre ez a legizgibb része a ciklusnak!Te tegnapra nem vártad és csak 6-án fogsz tesztelni? Hogy bírod ki??
2014. febr. 1. 18:08
 6/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Nekem 5én kéne nem megjónnie, így hatodikán tesztelnék, ha nem jönne meg...de már bele sem merem élni magam...Sok sok sikert mindenkinek!!
2014. febr. 1. 21:13
 7/16 anonim válasza:

Sziasztok, az első válaszoló vagyok! Sajnos nem jött össze, ma reggel megjött.. :(

Remélem nektek sikeres lesz ez a hónap! :)

2014. febr. 2. 10:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Kedves Első válaszoló! Sajnálom, hogy megjött, de gondolj arra, hogy a mai, egy új ciklus első napja, új remény és már el is kezdődött :) Én még játékban vagyok... Kérdező: Te hogy vagy?
2014. febr. 2. 15:12
 9/16 A kérdező kommentje:

Kedves elsõ! Nagyon sajnàlom hogy megjött:-(

A többieknek nagyon drukkolok!!

Mi a hèten költözünk:-)

2014. febr. 2. 15:59
 10/16 anonim válasza:
Köszi a bíztató szavakat!! Drukkolok nektek!! (első voltam)
2014. febr. 2. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!