Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy számolnátok? Mikor...

Ti hogy számolnátok? Mikor érdemes tesztelni?

Figyelt kérdés
menstruácioim: aug.19, szept.21, okt.21, nov.21, dec.25. januárban még nem jött meg,szerintetek mikorra Ne várjam? és mikor érdemes már tesztelni? rozsaszin folyásom volt: 20,23,25,26.de kevés ami csak wc papiron látszott.
2014. jan. 27. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Már simán tesztelhetsz.
2014. jan. 27. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha vársz jövő hétig még akkor sem késtél le semmiről. Én a helyedben csak jövő 7 hétfőn tesztelnék.Addigra ha tényleg terhes vagy a teszt is tuti pozitívat fog mutatni.
2014. jan. 27. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:
igen tesztelhetsz már nyugodtan mondjuk holnap reggel! :)
2014. jan. 27. 13:02
 4/8 A kérdező kommentje:
ha biztosat szeretném látni akkor még 1 hetet várjak?? jujj.:) kibirom ha az már tuti válasz lesz. de akkor mi ez a rozsaszines "krémes"állagu enyhe folyás? eddig azért nem teszteltem mivel az utolsó csuszott pár napot meglehet h mostis csak játszik és ugyanugy járok :s ezért kértem a véleményeteket h ti hogyan számolnátok ebben a helyzetben hanyadikára a Nemvártat?! köszi h válaszoltatok és válaszoltok :)
2014. jan. 27. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:

A rózsaszínes folyás lehet akár a beágyazódás jele. Ha pedig csak most ágyazódik be akkor nem biztos hogy kimutatja (még a hiper-szuper érzékeny) teszt sem. Ha terhes vagy akkor hétfőig is az leszel. Tudom marha nehéz kivárni, a biztos tesztelési időpontot, de hidd el megéri.

Remélem sikerül és pozitív lesz :)

2014. jan. 27. 13:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Pontosan így jártam, mikor babás lettem!!! Nyugodtan tesztelj holnap reggel :)

Ez baba lesz!!!!!!

2014. jan. 27. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem december 26-án volt az utolsó mensim és január 25-én pozitívat teszteltem!

Holnap reggeli első vizeletből tesztelj!

2014. jan. 27. 17:40
 8/8 anonim válasza:

Én is igy vagyok, december 26-án reggel jött meg utoljára... holnap meló után egyek tesztet venni... csak attól félek, nem birom ki holnapután reggelig :) (viszont az eredménytől tartok).

Szorítok neked :)

2014. jan. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!