Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mensi előtt 1-2...

Szerintetek mensi előtt 1-2 nappal érdemes tesztelni? Vagy várjak még?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Én előtte teszteltem pozitívat, de voltak is enyhe tüneteim. Úgy gondoltam, ha a terhesség okozza, akkor a teszt is ki fogja mutatni és így is lett.
2014. jan. 25. 18:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen tüneteid voltak??:)
2014. jan. 25. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindjárt megjön érzésem volt 2-3nappal előtte, ami nem szokott lenni, ezért teszteltem, és pozitív lett! Ez kétszer is megtörtént!
2014. jan. 25. 18:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Én keddre nem várom és 2hete nagyon fájnak a melleim és nekem is ez a mindjárt megjön érzés van már ennyi ideje,soha nem éreztem még ilyen hamar..De aztán lehet hogy ez csak ez ilyen hónap nem merem beleélni magam.Nagyon izgulok holnap reggel tesztelek!:)
2014. jan. 25. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Az alhasi enyhe fájdalom nekem egyébként is szokott lenni. Amiért gyanakodtam, az a köldököm feletti szurkálás és az enyhe hányinger. Ami nem kifejezetten kajához kötődött, hanem egész nap, mintha kicsit rosszul lennék. Ami még érdekes, hogy minden nap csuklok mióta terhes vagyok. Nem tudom, hogy miért, azt sem, hogy másnál is van e így. 13hetes kismama
2014. jan. 25. 18:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok sok egészséget és boldogságot a picivel együtt :) hát igen érdekes a női szervezet :) hányinger nekem ma reggel jelentkezett nagyon erősen..
2014. jan. 25. 18:45
 7/9 FKKTorp ***** válasza:
100%
Ha bírod, akkor inkább a nem várt napján tesztelj. Ha nem, akkor viszont ne ess kétségbe ha esetleg negatív a korai teszt miatt. Drukkolok!
2014. jan. 25. 19:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. jan. 25. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia Kerdezo!

Mar regi a kerdesed,de mi lett?Teszteltel nem vart elott?Lett baba? :-)

2014. máj. 9. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!