Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétégére nem várók hogy...

Hétégére nem várók hogy vagytok? Éreztek vmit? Mikor fogtok tesztelni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia.Én is hétvégére nem várom.Háát hogy tünetem van-e?Szurkál a hasam alja,meg sürübben járok pisilni.Neked?
2009. nov. 9. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is sűrűn járok pisilni, de hát ez nálam nem újdonság amúgy sem. Hányingerem volt ma, meg szédelgek, de nem tudom, hogy már csak bebeszélem -e magamnak a tüneteket?

Ti mikor teszteltek?

2009. nov. 9. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:

én meg nem,hogy hétvégére,de később sem várom:)

vasárnap és kedd körülre NEM várom amúgy.Nincs tünetem,csak eszek,alszok.De ez nem attól van szerintem...

2009. nov. 9. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok a két első hozzászólónak. Ne örüljetek a sürü pisilésnek, az állt . menszit jelez sajna.
2009. nov. 9. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:

16:19-es vagyok.

Tegnap este észrevettem egy kis pötty--kb:1cm--olyan rózsaszínes világos barnás kis foltocskát a bugyimon.Mellette megszáradt a fehér folyásom.(fürdés után,elasznyókáltam és mikor mentem wc-re akkor vettem észre.)

Na ,most legyek okos,hogy ez mitől lehet.Hétvégére nem várom.

2009. nov. 10. 11:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is van picike fehée folyásom. csütre nem várnám, már alig bírok magammal! Még bármi lehet mindkettönknek, szorítok!!!! :-))
2009. nov. 10. 12:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajna megjött :(, most jobban kiborított mint máskor, Nektek szurkolok, irjatok, had örüljek és is Nektek
2009. nov. 13. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Nagyon sajnálom, de tudod, hogy nem szabad feladni! Amennyire rosszul voltam a hét elején, most már végképp nem érzek semmit. Majd azért megírom, mi volt, de már nem is idegesítem magam rajta, ha megjön, megjön, ha nem, nem. Most valahogy minden mindegy állapotban vagyok.
2009. nov. 13. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:

3-ik vagyok

Nagyon sajnálom h megjött:(Sajnos nekünkis benne van a pakliban:(

Ma ellőttem egy tesztet,de én csak egy szellemcsíkot láttam---vagy azt is odaképzeltem...

Kívánom,hogy pocaklakód legyen karácsonyra:)

2009. nov. 13. 16:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy,megkönnyeztem a válaszod,most ngyon depis vagyok,de egy manó karácsonyra igazán arányos ötlet, kívánom mindünknek
2009. nov. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!