Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez most menszi...

Szerintetek ez most menszi elojele vagy terhesseg?

Figyelt kérdés
Febrar 2 korul kell megjojjon de altalaba mindig kesik par napot max 1 hetet!A tuneteim ejszaka alig tudok aludni mert iszonyatosan faj a derekam enyhebb hasi gorcsom van es nagyon fajnak a labaim,de ez reggelre el is mulik.Hanyingerem az szokott lenni inkabb emelyges mert nem tudok hanyni.Es van ugy hogy ra gondolok valami kajara egybol fel fordul a gyomrom.Ja es kb egy hete volt par csepp pecsetelo verzesem.Koszonom elore is a valaszokat!!!Bocsi hogy nem irtam ekezettel :)

2014. jan. 30. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezek bármelyik tünetei lehetnek. Február 2-án tesztelhetsz, de ha kibírod és nem jön meg akkor inkább 5-6-án. A terhesség első jelei megegyeznek a premenstruációs tünetekkel. Szóval bármi lehet. Ne éld bele magad.
2014. jan. 30. 12:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen igazad lehet!!!Nem elem bele magam...mert lehet megint csak csalodni fogok!!!
2014. jan. 30. 12:50
 3/11 anonim válasza:
Szia! Mi most próbálkozunk 5 hónapja, szóval 4 sikertelen hónapon vagyunk túl. NE ÉLD BELE MAGAD! Én a 4 hónap alatt minden tünetet produkáltam. Hidd el tényleg mindet! Már szinte bekanttantam. Próbálj meg megnyugodni és türelmesen várni!!!!
2014. jan. 30. 17:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Szia!!!utolso mi is 5 honapja probalkozunk de sajna eddig mi is sikeretlenul.Megprobalom nem bele elni magam!!!es drukolok nekedis hogy oszejojjon :)
2014. jan. 30. 21:41
 5/11 A kérdező kommentje:
CSak azert most remenykedek kicsit mert 4 honap alatt nem ereztem ilyen tuneteket!!!pedig akkor is nagyon vagytam babara.Most nincs olyan nap hogy ne emelyegjek nah meg szedules es hamar elfaradok ha csinalok valamit.Es ott van meg az egy hettel ezzelotti pecsetelo verzes akkoris ugy ereztem mintha meg akarna jonni!egybol arra gondoltam nah most megjott.de csak egy ket csepp volt es inkabb olyan rozsaszines volt!most osszevagyok zavarodva kicsit.
2014. jan. 30. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, nemsokára 2.-a. Az már nem sok idő. Vasárnap, csinálhatsz egy tesztet. :) Reménykedni mindig lehet!
2014. jan. 31. 07:05
 7/11 anonim válasza:

Második válaszoló vagyok. Nagyon drukkolok Neked, remélem sikerült. Nem azért írtam hogy elkeserítselek, hanem csak azért, hogy ne csalódj megint mert tudom milyen rossz. :(

Én 7-re nem várom, most voltam túl a peteérésen. :)

2014. jan. 31. 16:14
 8/11 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat!!!
2014. jan. 31. 16:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Es meg azt szeretnem kerdezni hogy ha 2-an csinalok tesztet az nem tul hamar,mert ahogy mondtam par napot mindg kesik?mert januarba 2-an jott meg!!!
2014. jan. 31. 16:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia én febr 10 körül nem várom!!

És nekem mind két gyerkőcömnél 1 napos késés már kimutatta a teszt!

a 3.babyt várnánk annyira zeretném!!

Megy a drukk neked is!!!!!

2014. jan. 31. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!