Sikeres lehet-e az első inszemináció?
Örülök, hogy minden rendben volt:-) Köszönöm, én is nagyon drukkolok neked :) Nekem sem csináltak UH-t, sőt még azt sem akartam tudni, hogy a tüszőrepi előtti UH-n mekkorák voltak, csak azt tudom, hogy 3 db volt:)
Nekem két Closty+tüszőrepi ciklusom volt már, és mindkétszer azon streszeltem, hogy jókor kapom-e meg a szurit, és hogy elég nagyok-e stb... :) Most nem akartam ezen agyalni :)
Puszi és sok sikert:)
Ne aggódj a Kaáliban jó kezekben vagy:)
Nekem 2 tüszőm volt, se nem tudom, melyikben volt petesejt :( ugyanis a tavalyi lombik azon bukott el, hogy nem tudtak leszívni :( így pláne izgulok, hogy most volt-e egyáltalán.
Normális, hogy hányok az Utrogestan hüvelykapszulától????ma már a 2.on vagyok túl de olyan furi lenne..
Még csak a 2.dpo hogy lehet ezt kibírni?! Lilla, hogy bírod?
Drukkot köszönjük :)
Szia, hát bizony hatalmas türelemre van szükségünk, és tényleg ez a legrosszabb, a várakozás. Biztos az Utrogestantól vagy rosszul? Korábban, ha szedtél akkor is rosszul voltál tőle? Én a szájon át szedhetőt szedtem már régebben és nem volt tőle semmi bajom.Szegény remélem 3 hét múlva is hányni fogsz, és én is ;-):-)
Az a fura, hogy nekem nem kell Utro, pedig minden inszemesnek felírják úgy tudom. Nekem mindig jó volt a progi értékem lehet ezért?? Nem tudom. Van itthon bogyó egyébként, szerinted beszedjem? áhh nem tudom. Készültél már lombikra? És mennyi tüsződ érett? Egyikben sem volt petesejt? :( HUh erre nem is gondoltam, lehet az enyémben sincs, vagy nem mindegyikben.
Egyébként semmit nem érzek, illetve fel van fújódva a hasam 3 napja :( Viszont nem fáj a mellem , ami ilyenkor már szokott (ovu után) menzeszig, fura ez aggaszt:(
De csak pozitívan! Sikerült mindkettőnknek:))))
Jaj, nem akartalak felidegesíteni, nálad biztos nem lesz ilyen baj, nálam genetikailag kevés petesejt termelődik :( egy tüszőm volt, abból nem tudták leszívni egy lombikprotokoll után - kicsit félrestimuláltak :(
Szerintem ha rendben a progeszteron szinted, ne szedd be, biztos mondták volna ha kell. Megértelek, én is csinálnék már bármit, csak legyen vége...
Ha nem fáj a melled, pedig mensi előtt szokott, akkor hátha azértás most, mert nem lesz menzi :) nekem a baloldalam szítják, úgyhogy azon jattogok
Hogy hátha most van az ovu :(
Nem, sikerült mindkettőnknek!!!!és kész!!!!!
Szia, mi újság hogy vagy?
Dehogy idegesítettél, jó tudni, hogy ilyen is van :)
10.dpo, még 4 nap nekem a ++++ tesztig :-D
Neked pedig 6 a ++++ -ig :-D
Sziasztok lanyok!
Nagyon drukkolok nektek biztosan sikerulni fog!
En is ebben a cipoben jarok ket evw nem jon a baba en ebben a honapban fogom elkezdeni a clostylbegitet ketto honapot varunk vele ha nem sikerulakkor jon az inszem...
Szia Lilla, nézegetem, mit kéne éreznem :) vasárnapra nem várom, Te mikorra? Néha érzek egysmást, de annyiszor átvert már a testem, hogy nem hiszek neki :) elméletileg most kéne lennie a beágyazódásnak...
Amúgy folyamatos hőemelkedéssel élem az életem, mindenki didereg a környezetemben, bár ezt a gyógyszer terhére írom.
Párod hogy viseli? Az enyém kikészít, mikor azt látom, hogy a szeme sarkából méreget :D
Szia új lány, nagyon drukkolunk :) nekem egyetlen tanácsom van, ha gondolod, próbáljátok ki, tőlem 1,5 eévet vettek el, mert nem nézték meg időben az LH/FSH/AMH szintemet. Az AMH fizetős, 5e Ft -kórházban is- de nálam ezzel derült ki, hogy kevés a petesejtem, bár egészségesek. Úgyhogy ha gondolod, mielőtt elkezded szednia clostyt, azért kérdezd meg róla a dokit.
Persze drukkolok, hogy mindezt feleslegesen írtam le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!