Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
4 hónapja menstruáltam utoljára, PCOS-s vagyok. Ma csináltam tesztet pozi lett, fogalmam sincs mennyi idős, kb egy hónapja csináltam másik tesztet akkor még negatív volt. Azt hittem több év mire sikerül, 2 hete kezdtem el a 3-as kezelést, de szerintem még azelőtt lett.

2014. jan. 28. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Van akinek ilyen szerencséje van, én sajnos nem vagyok közöttük de remélem majd nem sokára. minél elöbb menj orvoshoz hogy kiderüljön mekkora.
2014. jan. 28. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Én is Pcos-s (IR-es) vagyok és hasonlóan szerencsés mint Te. Elkezdtem a kezelést és a kövi hónapban már nem jött meg. Most vagyok 6-7 hetes terhes:)

Gratulálok neked, remélem Örülsz!!:)

Ir-ed is van?

2014. jan. 28. 16:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, IR is van. Neked mennyire volt rendszeres a menstruációd?
2014. jan. 28. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindig rendszeres volt, napra pontosan jött meg, csak ugye nem volt peteérésem. 9 hónapig próbálkoztunk sikertelenül, elmentem endokrinológushoz, nagyon gáz lett az inzulinom.

3-as kezelést kezdtem el /sportot kihagytam/.

Most azon aggódok, hogy minden rendbe legyen, mert elég gyorsan összejött a kistesó és nem hiszem, hogy túl sokat javultak 2 hónap alatt az eredményeim.

Te mikor mész vissza a dokidhoz?

Én másnap rohantam, felírt Utrogestant, és a mercket 12. hétig kell szednem.

Most pénteken megyek, szívhangot néznek..jaj be vagyok tojva^^

2014. jan. 28. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!