Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil teszt, mintha több...

X-epil teszt, mintha több csík lenne rajta. Rossz a teszt?

Figyelt kérdés
Már kezdek nagyon kiborulni. Körülbelül 3 vagy 4 x-epil tesztem is olyan mintha nem csak 2 csík hanem 3 vagy több lenne rajta. A második csík szépen a helyén van, rózsaszín, 1 vagy 2 árnyalattal halványabb csak a controll csíknál, de olyan mintha több ilyen csík lenne rajta rózsaszínben. A tesztet biztosan nem áztattam el. Rendeltetés szerűen használtam de ennek ellenére mégis ilyen és ez nem az első. Akkor gondolom ez negatívnak számít :( Volt esetleg valakivel ilyen?
2014. jan. 28. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én az Xepillel kapcsolatban még jót nem hallottam. Próbálj más tesztet. Én a Pregnancyt ajánlom
2014. jan. 28. 12:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bevált ez a tesz....tehát itt vagyok ellen példaként. De ha szépen és nem halványan ott van a második csík akkor szerintem nem kell aggódnod hány elmosódott szín van még ott...

Gratulálok.

2014. jan. 28. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon bevált, sosem mutatott téves eredményt, a pozit is hamar mutatta. Vegyél egy másik fajtát is, de ettől szerintem ott a baba. :)
2014. jan. 28. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt soha gondom az x-epillel. Ha nem voltam terhes, egy csík volt, amikor terhes voltam, mindig két csíkot mutatott. De ha megnyugtat csinálj másik tesztet. Egyébként szerintem is, ha ott a két csík, akkor az pozitív. De ez annyira szubjektív egyébként, itt is néha két csíkot látnak, amikor csak egy van, vagy épp fordítva, egyet látnak, mikor kettő van.
2014. jan. 28. 13:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek! Én bevallom jó sok tesztet elhasználtam és a halványra sem mondanám hogy pozitív. De ez olyan erős, messziről is látni! Csak megzavar hogy mintha többet látnék ott halványan :( Köszönöm mindenkinek még egyszer!
2014. jan. 28. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is 2 fajta x-epil-el teszteltem pozitívat! :) Egyértelműen két csík látszódott!
2014. jan. 28. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg képet feltudnál rakni? Kíváncsi vagyok a tripla zebrás tesztedre:P :)
2014. jan. 28. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel a teszt!

De más is írta már kérdésbe, hogy lát ott máshol plusz csíkot, én is láttam a ragasztásnál, ahonnan a kék rész kezdődik mintha lenne. Te is arra gondolsz? :) Mert az mindegyiken van. :)

2014. jan. 29. 13:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Megpróbálom nektek lefotózni ha tudom :) Csak nagyon rossz minőségű képet csinál a telefonom, nem biztos hogy látni rajta bármit is :(

Nem sajnos nem arra gondolok, ez közvetlen a controll csík és a teszt csík között van még. Olyan mintha még egy pozitív csík lenne ott. Holnap ismételek. Arra is gondoltam hogy veszek egy digitális clearbluet azzal nem kell nagyon szórakozni..csak az meg nagyon drága..

2014. jan. 29. 13:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos azt hiszem hogy már teljesen mindegy, mert a mai tesztem meg annyira negatív hogy ennél negatívabb már nem lehetne :( Azért köszönöm mindenkinek!!
2014. jan. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!