Terhességi teszt 2 odik csík halvány?
Figyelt kérdés
1 éve elvetéltem spontán, elmentem több nögyogyászhoz ( az egyik irt fel Clostibegyt tebletát) (ez volt 2 honapja ) Karácsony után jöval hányinger keringet rengelete lustaság, fáradság. Ha eszem az a baj ha nem akkor az. Menszeszemnek 5 én kelet volna meg jönni. De semmi, (eddig) Rosszúléteim vannak amint írtam is szeretném ha valaki segístene nekem . Voltam Védönőnél is ő azt tanácsolta hogy 2 hétre rá menyek el nögyogyászhoz, csináltam tegnap terhességi tesztet elöször meg jelent az első csíik, utána a második halványan, Pozitiv lehet? Esetleg attól mutathatja ki a teszt a 2 csíkot Pl. Ciszta, vagy valami horrmon, és nem terhesséég, hát nem tudom meg köszöném ha valaki segitene már. Orvosról orvosra járok. Tegnap meg jött a horrmon eredményem. Autiommu Pajzsmirigy paraméterek pozitivak. Ezt irta rá a dokim . Neuro-Endokrinologus . ) Tsh 2,540 és Oktoberben kell menem vizsgélatra h javult e vagy sem . Segitsetek kérlek. H most miért van 2 csikom 2 halvány2014. jan. 14. 12:52
1/8 anonim válasza:
szerintem attól még hogy halvány, attól még pozitív... én egy hét múlva csinálnék még egy tesztet, ha akkor is pozitív, akkor mennék nőgyógyászhoz.
2/8 A kérdező kommentje:
Ma is csináltam egyet de az is ugyan olyan mind a tegnapi.Attól félek h nem tudok teherbe essni mivel elvetéltem már 1 éve és azota nem is védekezünk a menszim helyre állt de most késik ..9 napot mával együtt
2014. jan. 14. 13:04
3/8 anonim válasza:
Fotózd le a tesztet és rakd fel, lehet hogy az nem is olyan halvány, mint te hiszed! :)
4/8 anonim válasza:
Húúú drukkolok! Lássuk azt a tesztet!
5/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kérdésért de ide hogy lehet fel teni képet?
2014. jan. 14. 13:29
6/8 A kérdező kommentje:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Culaaa/Asztal/P140114_13.24_%5B01%5D.jpg ez a tegnapi
2014. jan. 14. 13:37
7/8 anonim válasza:
kepfeltoltes.hu-ra feltöltöd, a kép linkjét kommentbe belinkeled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!