Pozitív vagy csak száradási csík?
Abban szeretnék megerősítést kapni, hogy ti is láttok-e valamit a teszt csíknál, vagy csak az én szemem káprázik?
És tényleg csak az válaszoljon, aki az őszinteséget mondja, nem azt amit valójában szeretnék hallani. Már nem vagyok tini, régóta várjuk a "csodánkat"!
Köszi a válaszokat!
Ma reggeli első vizeletből, ugyan az a teszt:
Köszi, de akkor te is látod a csíkot?
Hogy lehetne negatívba áttenni?
Egyáltalán nem élem bele magam.
Rengeteg tesztet csináltam már életemben, de mind hőmező volt. Ezért fura ez most, 2 napja is volt már hómezős tesztem.
Dec.7-én volt meg utoljára, de nálam ez semmit nem jelent, mert a ciklusom elég össze-vissza és jellemzően 40-45 napos. Tudom ez nem teljesen normális, de ki vagyok vizsgálva és a pajzsmirigy alul működésen és a progeszteron hiányon kívül mást nem találta. A pajzsmirigyre gyógyszert szedek, az értékem 1,22 már vagy 5 hónapja.
A rendszertelen ciklusra,progihiányra pedig dec.10-től szedem a Barátcserje kapszulát.
Azon gondolkodom, hogy lehet érdemes lenne egy digitális tesztet vennem inkább, az tutira kimutatja, hogy mi van.
Utolsó vagyok, én PCOS-es, szintén proghiánnyal, a lányom is, aki az ehhez hasonló tesztet produkálta barátcserjés hónapban jött össze. :)
Drukkolok!
:) Gratulálok a lánykádhoz...
Kicsit furcsállom, hogy nem jött még meg és nem is érzek semmit, egyedül a fehér folyás az ami van.
Nekem eddig az volt a jellemző, hogy pecsételgettem mensi előtt és a melleim nagyon érzékenyek voltak, most semmi tünet...
Szerinted mit csináljak?
Létezhet olyan, hogy valakinek alig akarja kimutatni a teszt a várandósságot, mert a Hcg-je nem úgy termelődik? Az bajt okozhat vagy jelenthet?
Komolyan mondom, ha nincs baba, akkor már inkább jönne meg, már az is jobb lenne, mint ez a bizonytalanság.
Nincs már kép a tesztedről? Tudom sok idő telt el, de talán még "őrzöd"... Milyen teszt volt, ilyen csík, vagy kazettás?
Nekem nincs most itthon a párom, de ha hazajön, tuti megmutatom neki, hogy ő mit mond rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!