Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy csak száradási csík?

Pozitív vagy csak száradási csík?

Figyelt kérdés

Abban szeretnék megerősítést kapni, hogy ti is láttok-e valamit a teszt csíknál, vagy csak az én szemem káprázik?

És tényleg csak az válaszoljon, aki az őszinteséget mondja, nem azt amit valójában szeretnék hallani. Már nem vagyok tini, régóta várjuk a "csodánkat"!

Köszi a válaszokat!

Ma reggeli első vizeletből, ugyan az a teszt:

[link]

[link]

2014. jan. 18. 14:24
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
nekem is ugyan ez volt : kérem fehér folyás, a híres " mindjárt megjön " érzés és most 5 hós a kislányom :) dukkolok remélem baba van a dologban :)
2014. jan. 20. 19:15
 32/32 A kérdező kommentje:

Ma reggel teszteltem és "hómezős" lett!

Valószínű az előzőn csak valami száradási csík volt, van, mert még mindig látszik!

Nem vettem másfajta tesztet, ugyan abból csináltam, mint eddig, mert ez 10-es erősségű, a 46. napomon vagyok, ha lenne baba, már bármilyen teszten le kellene ugornia a másik csíknak! :( Vérzés továbbra sincs a kanyarban sem.

Szóval ennyit rólam....

Köszi mindenkinek a hozzászólásokat és biztatásokat! Majd legközelebb talán sikerül....

2014. jan. 21. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!