Már van 7honapos babám ö a 3dik gyerek mi nem akarunk mostanába többet de gyogyszert meg ilyesmiket nem szeretnék szedni+nincsen meg miota megszültem. Igy is teherbe lehet essni ha nincs meg?
De most írtuk, hogy bizony lehet, hiába "mondják". Persze kevesebb az esélye, mint amikor nem szoptatsz, de sokakkal mégis megesik - és az átlagos esélyed is nő, ahogy egyre előrébb haladtok a hozzátáplálásban és egyre kevesebbet szopik. Egy kis "szakirodalom":
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez azt jelenti, hogy most sem védekeztek? Ha igen, akkor az merült fel bennem, hogy akár terhes is lehetsz, és azért nem jön meg.
Ha az ismeretségi körömből indulok ki, kapásból 3 esetet tudok, ahol szoptatás mellett kis korkülönbséggel jött a következő baba. Szóval a szoptatás nem nyújt védelmet, azt meg ne számolgasd, mikor van peteérésed (normális ciklus esetén sem), mert a naptármódszer nem mindig jön be. Ha nem akarsz több babát: óvszer, vagy spirál.
3 gyerek után ideje lenne a szexualitással és védekezéssel kapcsolatos hiányosságaid pótolni. Van interneted, olvass utána. Főleg azért is, mert ha ennyire tudatlan vagy a témában a gyerekeidet hogyan fogod majd felvilágosítani?
És igen teherbe lehet esni, sőt, ha 7 hónapig nem védekeztetek, akár terhes is lehetsz, úgyhogy első körben tesztelj, utána meg döntsétek el hogyan szeretnél védekezni (esetleg olvassatok utána az elköttetésnek).
nem lehet terhes mivel ugy védekezünk .meg most voltam dokinál kb1 honapja
még annyit szerettem volna még kérdezni h 7honap alatt vissza áll mindenem a helyére??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!