Mikorra várható a teherbeesés?
Nekem 6 honap kellett, ahhoz,hogy helyre alljon a hormonhaztartasom a gyogyszer utan.Rendszertelen volt a menstruaciom es nem volt peteeresem se.7 honapban terhes lettem.
Osszefog az jonni,csak turelem.
Mi már 6 éve várjuk a másodikat, a gyógyszer után nem akar helyreállni semmi....egyszerűen nincs peteérésem.
Ahogy abbahagytam rendesen megjött majd egy év múlva az is rendszertelen lett :(
De szerintem én valami extrém eset vagyok...nézesd meg magad orvossal megnyugszol és jönni is fog.
Szia.
Lányom (első gyermekem) 1 kihagyott tabi mellett jött össze. Most a kistestvérre 11 hónapot vártunk..kiderült, hogy IR-em van, elkezdtem a kezelést és hamar teherbe estem.
Én mindig azt tanácsolom, ha engedi a pénztárcátok a 4. nem sikerült próbálkozós hónap után menjetek el egy gyors vizsgálatra: hormonok, inzulin. Így megnyugodhattok, hogy nem "futtok felesleges köröket".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!