Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra várható a teherbeesés?

Mikorra várható a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk babát.október 13.-án hagytam abba a gyógyszert.2napja megjött,pedig már reménykedtem,hogy nem fog megjönni.vissza gondolva,első gyermekem hamar összejött,és most nem értem miért.tudom,hogy ez mindig másképp van és biztos én vagyok a türelmetlen,de már attól is félek,hogy egyáltalán nem fog összejönni.Szerintetek?előre is köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 28. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Van akinek pàr hónap, van akinek egy kèt èv ès van akinek öt nyolc ...ezt nem lehet tudni...
2014. jan. 28. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi 10 hónapot vártunk mire összejött. Mert ugye nem csak az kell hozzá, hogy a gyógyszert abbahagyd, hanem hogy a megfelelő időpontban legyetek együtt. Ne aggódd túl a dolgokat, ha ráparázol annál nehezebben jön össze. Csak türelem.
2014. jan. 28. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 6 honap kellett, ahhoz,hogy helyre alljon a hormonhaztartasom a gyogyszer utan.Rendszertelen volt a menstruaciom es nem volt peteeresem se.7 honapban terhes lettem.

Osszefog az jonni,csak turelem.

2014. jan. 28. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi már 6 éve várjuk a másodikat, a gyógyszer után nem akar helyreállni semmi....egyszerűen nincs peteérésem.

Ahogy abbahagytam rendesen megjött majd egy év múlva az is rendszertelen lett :(

De szerintem én valami extrém eset vagyok...nézesd meg magad orvossal megnyugszol és jönni is fog.

2014. jan. 28. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Lányom (első gyermekem) 1 kihagyott tabi mellett jött össze. Most a kistestvérre 11 hónapot vártunk..kiderült, hogy IR-em van, elkezdtem a kezelést és hamar teherbe estem.

Én mindig azt tanácsolom, ha engedi a pénztárcátok a 4. nem sikerült próbálkozós hónap után menjetek el egy gyors vizsgálatra: hormonok, inzulin. Így megnyugodhattok, hogy nem "futtok felesleges köröket".:)

2014. jan. 28. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!