Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor jöhetett...

Szerintetek mikor jöhetett esetleg létre teherbeesés?

Figyelt kérdés
A legutóbbi menstruációmkor hagytam abba a fogamzásgátlót, pont egy hónapja, de akkor csak úgy voltam, együtt a barátommal, hogy a legvégén nem élvezett belém. Pár napja uh-n nem láttak semmit, szóval ha teherbe estem volna, 4 hét után már valaminek látszódnia kellett volna, nem? Most hétvégén rendesen együtt voltunk, szóval most esélyes lenne a baba, csak fogalmam sincs, a gyógyszer miatt hogy kéne megjönnie majd, vagy mikor van peteérésem, ráadásul régebben is rendszertelen volt...Viszont két hete irtózatos PMS-em volt napokig, minden tünet volt,amit csak ellehet képzelni, viszont pár napja semmi bajom... Elvileg pont a menseszre szokott ez elmúlni... Most mit csináljak? volt valaki így esetleg?
2014. jan. 27. 14:04
 1/1 anonim ***** válasza:

először is, 4 hetes terhességet nem látnak az UH-n, legelőször 6 hetesen érdemes menni, akkor már talán látszódik valami.

Ha abba hagytad a gyógyszert, az boríthat a ciklusodon, így nehéz lenne megmondani, hogy mikor fog megjönni, de általában a nem várt mensi után két héttel kell elmenni a dokihoz.

Ha bizonytalan vagy a peteérés tekintetében, kezd el mérni a testhődet, minden reggel, a párnád alol vedd ki a hőmérőt, ahogy felkelsz, és tedd a nyelved alá. A kapott eredményt vezesd egy papíron, vagy a ciklus.hu oldalon, regisztrációt követően online naptárban.

Így fogod tudni, mikor van peteérésed. A testhőd mensi után 36.5 kb, peteérés előtt nap leesik 36 fokra vagy akár az alá, majd a peteérés alatt naponta nő, 37 fok felé, és ott is marad, majd a mensi előtt ismét leesik 36.5 fok köré.

Ha rendszertelen a menstruációd, ezt nagyon javasolom, nekem is az volt, és csak így tudtuk követni, mikor lesz peteérés, mikor lesz mensi, be is jött, mert 2 hónap alatt sikerült teherbe esnep.

A mostani szitura nem nagyon tudok mit mondani, ha most hétvégén együtt voltatok, és esetleg fogant is belőle baba, akkor is még legalább 3 hét, mire beágyazódik és teszt kimutatja. Ha nem jön meg 3 hétig, és a testhőd 36.8-37.5 között marad, akkor 3-4 hét múlva csinálj egy tesztet, mert akkor elképzelhető, hogy az utóbbi próbálkozásotok célba ért :)

2014. jan. 27. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!