Tegnapra nem vártam. Van esély?
Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam. Ma barnáztam, de nem nagyon feltűnően, elég gyengén.
lehet baba?
2014. jan. 27. 10:35
11/19 anonim válasza:
Szia,én vagyok az 5,7....nekem még nem jött meg,sőt a hőm is fent van,de a teszt...hát ha nagyon erőltettem,akkor ott van a vonal,ha nem akkor meg nincs....páromat várom hogy kikalkuláljuk :) neked meg sajnálom,de ha kevés van,hát ha reménykedhetsz :)
12/19 A kérdező kommentje:
Remélem sikerült Nektek! drukkolok :) nekem sajna megjött rendesen :( de végülis decemberben még szedtem a gyógyszert, úgyhogy ez az első próbálkozós hónapunk. majd remélem jövő hónapban már összejön :)
2014. jan. 28. 17:25
13/19 anonim válasza:
Jajj,nagyon izgulok,próbálok a munkába felejtkezni,hát ha,de olyan nehéz,holnap megint meglátom a hőmet és lehet tesztelek is egyet :)
Neked meg kitartást és drukkolok hogy minél előbb sikerüljön :)
Mi már 1 éve várjuk :(
14/19 A kérdező kommentje:
Majd írj mindenképp mi lett. Szorítok! :)
2014. jan. 28. 20:52
15/19 anonim válasza:
szia,képzeld halvány pozi tesztek után ma reggelre leesett a hőm.... :@ de minek,miért??? áááá....kivagyok
16/19 A kérdező kommentje:
Azért ne add fel. Amíg nem jön meg addig van esély.
2014. jan. 29. 21:00
17/19 anonim válasza:
ma reggel megjött,jövőhéten kivizsgálás,na de mind1,remélem legközelebb babás kérdésbe találkozunk :) pl : milyen rucit vegyünk nekik :) sziasztok :)
18/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :( na de majd reméljük, hogy köv. hónapban már pozit tesztelünk :)
2014. jan. 30. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!