Van még esély? Várjam meg a nemvárt napját és csináljam akkor, vagy csak akkor ha késik?
Figyelt kérdés
ma reggel csináltam (2 nappal nemvárt előtt) 10es érzékenységű tesztet. negatív lett :(2014. jan. 24. 07:49
1/7 anonim 

válasza:

Szia! Várd meg inkább még késik ha kevés a hcg-d akkor biztos nm fogja kimutatni! Drukkolok neked h + legyen a teszt.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! csak azért csináltam, mert annyi mindenki írta, hogy már kimutatta nekik nemvárt előtt. reménykedtem én is. remélem nemjön a nemvárt :)
2014. jan. 24. 08:00
3/7 anonim 

válasza:

Ehhez azért az is kell, hogy soha ne ingadozzon a menstruációs ciklusod, ugyanis a teszt szempontjából nem mindegy, hogy épp 28 vagy 32 napos ciklusból nem várod (ez pedig ugyebár mindig utólag derül ki, hogy most épp milyen hosszú).
4/7 anonim 

válasza:

Szia, van esélyed! Múlt hét szerdán, 2 nappal a nemvárt előtt még nekem is negatív volt, pénteken, a nem várt napján pedig jól látható, egyértelmű pozitív! Simán lehetsz még terhes! Drukkolok :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szívből gratulálok a pozitív teszthez :) én vasárnapra nem várom. Ha nem jön (remélem) hétfőn tesztelek
2014. jan. 24. 11:21
6/7 anonim 

válasza:

Van, akinek gyengébb teszt is már kimutatja napokkal a nemvárt előtt, másoknak meg az érzékeny teszt is csak napokkal a késés után. nem vagyunk egyformák.
Én szombatra nem vártam. nem vagyok előre tesztelős, de most valamiért arra gondoltam, hogy mi lenne, ha csinálnék egy tesztet már pénteken reggel. Nos, nem kellett, mert ma reggel már a nemvárt ébresztett :(
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom... Gondolom nem örültél neki :( remélem nekem nem érkezik meg :)
2014. jan. 24. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!