Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogyan reagálnátok ha...

Ti hogyan reagálnátok ha párotok szülés után 2,5 hónappal már a másik babán szeretne "dolgozni"?

Figyelt kérdés

Ma szóba került nálunk, hogy jövőre esetleg lehetne tervezni a másik babát és így 3 év lenne köztük a különbség.

Na tudni kell, hogy babánk is nehezen jött össze, mivel párom külföldön dolgozik és menstruációm is össze-vissza jött meg. 2,5 hónapja szültem. Párom már most szeretne "dolgozni" a második babán, mondván,hogy most is majdnem egy év kellett, hogy megfoganjon az első.

Ti hogyan reagálnátok rá?

2014. jan. 25. 20:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én öreültem volna ha próbálkoztunk volna, de nem lehettt csak mikor már 7-8 hónapos volt mert császároztak, így még kevesebb időnk maradt a korom miatt a tesóra, nem is jött össze. Így egyke lett szegény.
2014. jan. 26. 00:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha anyatejes, akkor várjál még mert ha terhes leszel, akkor nem biztos, hogy szoptathatsz. Egy ekkora gyereknek meg jól jön az anyatej. Nálunk a nagy 11 hónapos volt mikor ismét terhes lettem, de annyira rosszul voltam az elején, hogy elapadt a tejem.
2014. jan. 26. 09:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezt az én férjem is benyomta kb ennyi idősen, persze egyből helyre tettem a dolgokat, még csak az kéne. Nekem sem segített ekkoriban semmiben, mert igazából nem tud mit kezdeni egy ilyen pici babával, nem is értem, hogy jött neki ez, hogy akkor legyen mellette még egy, akivel foglalkozhatok :)

Hát én megmondtam kerek perec, hogy ez azért nem így működik, kettőnk döntése, nyilván, de azért mégiscsak az enyém, nekem kell kihordani, megszülni, meg aztán a többi. Én a terhességem első 14 hetét végigszenvedtem (egész napos émelygés, hányás), ezt el sem tudom képzeli, hogy lehet túlélni ha egy 1 év alatta még mellette ott van. Aztán sokat keményedett a hasam, feküdnöm kellett heteket, hogy nehogy kinyíljon idő előtt a méhszáj, ezt sem lehet pici mellett, ha nincs segítsége az embernek.

És attól, hogy mondjuk az első terhesség zökkenő mentes, még a másik lehet totál másmilyen, arról nem is beszélve, hogy lehet hogy tényleg elsőre összejön...

Szóval ez nálunk sem is volt vita téma, hamar rövidre zártam. Annyi érv szólt ellene (mindamellett, hogy fizikailag (alváshiány pl) és lelkileg sem hiszem, hogy nagyon bírtam volna), hogy ő is rájött, nem ilyen egyszerű ez...

2014. jan. 26. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Mond meg neki,hogy még szeretnél várni azért is,mert egy 1,5 év mire teljesen regenerálódik a szervezet szülés után,nem is egészséges,ha hamarabb teherbeesés. Azon kívül a kis korkülönbség rémálom,ne akarj 3évnél kevesebbet.A második általában könnyebben összejön ha az elsőnél sok időbe telt.Ráadásul még csak most született nekem fura lenne,hogy éppen megszületett a baba és már a következő kell.
2014. jan. 26. 14:33
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
Én speciel orrba vágnám...
2014. jan. 26. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!