Ti hogyan reagálnátok ha párotok szülés után 2,5 hónappal már a másik babán szeretne "dolgozni"?
Ma szóba került nálunk, hogy jövőre esetleg lehetne tervezni a másik babát és így 3 év lenne köztük a különbség.
Na tudni kell, hogy babánk is nehezen jött össze, mivel párom külföldön dolgozik és menstruációm is össze-vissza jött meg. 2,5 hónapja szültem. Párom már most szeretne "dolgozni" a második babán, mondván,hogy most is majdnem egy év kellett, hogy megfoganjon az első.
Ti hogyan reagálnátok rá?
Ezt az én férjem is benyomta kb ennyi idősen, persze egyből helyre tettem a dolgokat, még csak az kéne. Nekem sem segített ekkoriban semmiben, mert igazából nem tud mit kezdeni egy ilyen pici babával, nem is értem, hogy jött neki ez, hogy akkor legyen mellette még egy, akivel foglalkozhatok :)
Hát én megmondtam kerek perec, hogy ez azért nem így működik, kettőnk döntése, nyilván, de azért mégiscsak az enyém, nekem kell kihordani, megszülni, meg aztán a többi. Én a terhességem első 14 hetét végigszenvedtem (egész napos émelygés, hányás), ezt el sem tudom képzeli, hogy lehet túlélni ha egy 1 év alatta még mellette ott van. Aztán sokat keményedett a hasam, feküdnöm kellett heteket, hogy nehogy kinyíljon idő előtt a méhszáj, ezt sem lehet pici mellett, ha nincs segítsége az embernek.
És attól, hogy mondjuk az első terhesség zökkenő mentes, még a másik lehet totál másmilyen, arról nem is beszélve, hogy lehet hogy tényleg elsőre összejön...
Szóval ez nálunk sem is volt vita téma, hamar rövidre zártam. Annyi érv szólt ellene (mindamellett, hogy fizikailag (alváshiány pl) és lelkileg sem hiszem, hogy nagyon bírtam volna), hogy ő is rájött, nem ilyen egyszerű ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!