Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Multhet Csutortokon reggel...

Multhet Csutortokon reggel vettem be az utolso Dubhazton tablettat. Most 15-diken jott meg a menzeszem, de ma mar inkabb csak sotet barna menstrualasom van! Igazabol mikor erdemes eggyuttlenni ahoz hogy osszejojjon a baba, a parommal?

Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
15. volt a ciklusod első napja.Ha átlagosan 28 napos ciklusaid vannak, akkor a peteérésed nagyjából a 14. nap körül van, tehát szerintem júli 28.(hétfő) körüli napokat kell megcélozni. Ha van rá módod, próbálj ovu tesztet használni, vagy törpemikroszkópot, vagy rendszeresen mérd az ébredési hődet. De használhatsz ovuláció kalkulátort is, a neten elég sok van. Abban nem tudok segíteni,hogy a gyógyszer milyen hatással van erre a ciklusra.
2008. júl. 18. 06:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy a Dubhastont nem szabad rögtön abbahagyni csak folyamatosan csökkentve.
2008. júl. 18. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!