Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi helyett beágyazódás?...

Mensi helyett beágyazódás? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedtem még a múlt hónapban (amúgy is most hagytam volna abba), de a 2. héten elfelejtettem bevenni egyet este és azt a másnap estivel pótoltam. Ez volt 9.-10.-én.

10-én és 12-én voltunk együtt a párommal.

A mensimnek 17-én kellett volna megjönnie. Helyette 18-án és 19-én nagyon kevés barnázásom volt. Tényleg minimális. Épp hogy bepiszkította a betétet. Aztán ezután keddig baromi halvány, olyan tejeskávé színű folyásom volt, de csak a wc papíron látszott. Vérzés azóta sem jelentkezett.

A kérdésem az lenne, hogy ez lehetett a beágyazódás? Mert 17-20-ig enyhe szurkálásokat éreztem, de 18-án éjjel arra ébredtem, hogy mintha kést szurkálnának a hüvelyembe. Ez pár másodperc volt. Azóta enyhe görcseim vannak, esténként fájnak a melleim, de csak enyhén. És ilyenkor olyan hőhullámaim vannak, hogy még a bőrömből is kibújnék, ha lehetne.

Együttléttől számítva ma vagyok a 14. napon. A reggeli tesztem... hát.. ha akarom van rajt valami, de inkább negatív.

Menzeszem sehol!!!

Ha vasárnap, hétfő környékén tesztelek, akkor annak már tutinak kell lennie??

Azt olvastam, hogy beágyazódás vége utáni 3-4 nap érdemes tesztelni. Nekem az hétfőn lenne.

Megöl ez a bizonytalanság :(

2014. jan. 24. 11:35
 1/4 Serenity-cica válasza:
szerintem terhes lehetsz, nekem is hasonlo tuneteim vannak, de csak szerdan erdemes tesztelnem. addig felesleges.
2014. jan. 24. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is babás vagy.Tesztelj 2 nap múlva is. Én holnapra nem várom! Szédülök,fejfájás,hőhullámok,has szurka...aztán lehet csak a mensi előjelei,mint már oly sokszor. :(
2014. jan. 24. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem ugye a mesni időm már 4 napja letelt. Most az előbb megint volt egy nagyobbacska barna folt a betétemen. Pedig már 4 napja semmi sem volt. És azóta sincs semmi. Ha nem lesz több akkor kedden tesztelek. Ha már 1 hete késik, akkor ne is jöjjön már meg :)

Nem is vagyok jól. Az éjjel 2 órát aludtam, mert 3 óráig óránként jártam pisilni. Utána meg olyan éhség tört rám, hogy ki kellett mennem enni.

MA pedig tisztára fáradt vagyok. Valami nem teljesen oké, akkor sem, ha nem vagyok terhes.

Nektek pedig megy a drukk :)

2014. jan. 24. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, mi lett??

Nekem is a menstruáció napja körül volt peteérésem (szúrkák, majd enyhe pecsételés volt). Ennek 2 napja - maga a nemvárt pedig 4 napja volt, de egyelőre még negatív a reggeli teszt. Igazolást keresek arra, hogy lehetséges beágyazódás a nemvárt nap körül, s ezért lehet még akár 4 nappal utána is negatív a teszt... én is kétségek között vagyok egyelőre :(

2014. máj. 18. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!