Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a baj? Miért nem...

Mi lehet a baj? Miért nem erősödik a 2. csík? Hogy kellene ennek lennie?

Figyelt kérdés
Két aktusból lehetne baba, sajnos nem sikerült egyiket sem éppen középidőben összehozni..Az egyik dec.31 a másik meg január 11.-e. Tegnap csináltam egy tesztet amin kivehető volt a 2. csík. Nem kellett forgatnom meg ilyenek, ott volt. Halványan ugyan de ott volt. Ma reggel megismételtem mert olvastam hogy ennek erősödnie kellene. Na az enyém nem erősödött semmit, sőt lehet halványodott :( Elszomorodtam nagyon :( Reménykedhetek még mit gondoltok? Van egy pár tünetem, pl a testápolós/krémes folyás. És mintha a mellemen jobban láthatóak lennének az erek. Ezen kívül se reggeli rosszul lét se mellfeszülés se semmi. Mit tanácsoltok, ismételjem meg a tesztet pár nap múlva vagy tegyek le róla? Nagyon köszönöm!
2014. jan. 23. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
A hcg alapból két naponta duplázódik, tesztet is ilyen sűrűséggel szoktak javasolni. Ha már kimaradt a mensid és van egy pozi teszted, minek lövögetsz naponta? Nem kell elkeseredni, ami ott van az ott van. Ha mindenképp akarsz még tesztelni ismételd meg 4-5 nap múlva, addigra erősebb lesz. Dokihoz viszont nem kell menni csak 6-7 hetesen, addig semmi értelme nincs.
2014. jan. 23. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, így fogok tenni!
2014. jan. 23. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Erosodni fog az,csak legy turelmes :)

En amikor terhes lettem,akkor 3-4 naponta teszteltem,mert en is azt hallottam,hogy erosodnie kell, es latvanyos volt az erosodes.

Egyebkent,ha nincs verzes es eros gorcs,akkor valoszinuleg nincs problema.

2014. jan. 23. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Azert az amit az utolso valaszolo irt az nem egeszen igaz sajnos. Nekem nemvart utan 3-4 nappal kozepesen eros pozitiv volt a teszt, utana naponta csinaltam ujat de nem erosodott, sot egy ido utan halvanyodott. Mire a doki laborra kuldott addigra mar nagyon alacsony volt a hcg szint, ra egy hetre pedig 0.

Kemiai terhesseg volt, elment a baba.

Ezzel nem ijesztegetni akarlak, csak tudd hogy ilyen is van. De kivanom hogy neked holnap mar joval erosebb, szep pozitiv teszted lwgyen!

2014. jan. 23. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, es nem vereztem, nem gorcsoltem. Pici barnazassal indult. 2 hetre ra jott meg eros verzessel.
2014. jan. 23. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt irtam,hogy valoszinuleg nincs problema.

Persze elofordul olyan,mint a te eseted,de azzal a doki se tud mit kezdni.Ertem ezalatt,hogy nem tudja megmenteni a terhesseget,sajnos.

Es a barnazas is verzes.

2014. jan. 23. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
szia. mi annyira akartuk a babat h amikor nem jott meg csinaltam tesztet es nem lattam rajta csak egy csikott. de addig addig forgattam at vilagitottam hogy ott volt egy eppen lathato masodik csik :D par nap mulva csinaltam tesztet es meg mindig halvany volt. vartam 1hetet es elmentem dokihoz es ott volt a csoppsegem aki mar 9honapos :)) nyugi ne stresszelj a halvany pozi is pozi. ne idegeskedj varj par napot es tesztelj.
2014. jan. 24. 08:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Annyira kedvesek vagytok, nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Egyébként még soha nem örültem annyira a hányingernek,émelygésnek életemben mint ma reggel. :)

2014. jan. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!