Mi lehet a baj? Miért nem erősödik a 2. csík? Hogy kellene ennek lennie?
Erosodni fog az,csak legy turelmes :)
En amikor terhes lettem,akkor 3-4 naponta teszteltem,mert en is azt hallottam,hogy erosodnie kell, es latvanyos volt az erosodes.
Egyebkent,ha nincs verzes es eros gorcs,akkor valoszinuleg nincs problema.
Azert az amit az utolso valaszolo irt az nem egeszen igaz sajnos. Nekem nemvart utan 3-4 nappal kozepesen eros pozitiv volt a teszt, utana naponta csinaltam ujat de nem erosodott, sot egy ido utan halvanyodott. Mire a doki laborra kuldott addigra mar nagyon alacsony volt a hcg szint, ra egy hetre pedig 0.
Kemiai terhesseg volt, elment a baba.
Ezzel nem ijesztegetni akarlak, csak tudd hogy ilyen is van. De kivanom hogy neked holnap mar joval erosebb, szep pozitiv teszted lwgyen!
Azt irtam,hogy valoszinuleg nincs problema.
Persze elofordul olyan,mint a te eseted,de azzal a doki se tud mit kezdni.Ertem ezalatt,hogy nem tudja megmenteni a terhesseget,sajnos.
Es a barnazas is verzes.
Annyira kedvesek vagytok, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Egyébként még soha nem örültem annyira a hányingernek,émelygésnek életemben mint ma reggel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!