Miért nem erősödik a 2. csík?
Sziasztok.
A felső 2 teszt vaterás 10-es érzékenységű.
Egyik előző hét szombati, a másik mai...semmit nem erősödött.
Ugyanez vonatkozik az alsó kettő tesztemre is.
Tegnap voltam 5 hetes terhes, doki pénteken petezsákot látott.
Szerintetek van okom aggódni?
Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Köszönöm.
Azért nem erősödik, mert már elég erős...
Mi a sz--rnak tesztelsz, ha már igazolták a terhessêged?
Szia,
ezek gyönyörű erősek, szerintem nem kell aggódnod, nem kell ennek már erősebbnek lennie. Az enyém vasárnap sokkal halványabb volt, pedig én aznap voltam 5 hetes, igaz, a péntekinél már erősebb :)
Ne parázz, nagyon szépek ezek a tesztek! Gratulálok :)
Első: Nem kell bunkózni..azért tettem fel a kérdést mert lányommal 5.-6. hét között egyforma erősségű volt a 2 csík.
Most PCOS-al és erős IR-el estem teherbe miután csak 1,5 hónapja tartom a kezelést ezért is vannak paráim.
Kedves 2.:
Köszönöm a válaszod, gratulálok a pozitív tesztedhez:)
Régóta próbálkoztatok?
Ezek elég erős tesztek.
Gratulálok:)
Tényleg minden rendben van. Ezek már pontosan olyan erősek, amilyennek lennie kell. Ennél erősebbet ne várjál. Ez a max. Én is Gabriel tesztet vettem (eddig mindkét lányomat ez mutatta kis és most is. Most 6 hetes vagyok).
Az első lányommal én is nagyon sok tesztet csináltam, mert én meg lekezdtem vérezni és veszélyeztetett terhes lettem. Nekem egy idő után nemhogy erősebb lett volna, hanem gyengébbek lettek. Teljes para lett rajtam urrá. Aztán felvilágosított a doki, hogy a HCG szint a terhesség előrehaladtával egyre kevesebb lesz.
Szóval egyáltalán ne aggódj. Minden teljesen rendben van Veletek!
Gratulálok!
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok!:)
Egészséget és Boldog babavárást kívánok nektek.:)
Nem tudom olvassa e valaki de ma kellett visszamennem a dokimhoz.
Van szívhang, CRL:6,8 mm :))6+5 hetes a babó, minden rendben van!
Köszönöm még egyszer a biztató szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!