Miért nem erősödik a 2. csík?
Sziasztok.
A felső 2 teszt vaterás 10-es érzékenységű.
Egyik előző hét szombati, a másik mai...semmit nem erősödött.
Ugyanez vonatkozik az alsó kettő tesztemre is.
Tegnap voltam 5 hetes terhes, doki pénteken petezsákot látott.
Szerintetek van okom aggódni?
Tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Köszönöm.
Szia,
nagyon gratulálok, örülök a jó híreknek :) Mensi szerint én is 6+5 hetes vagyok ma :) Én még csak hétfő délután megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz, már nagyon izgulok, alig bírom kivárni.
Egyébként hogy érzed magad? Terhes tünetek? :)
2-es
Örülök, hogy írtál:)
Nekem a nemvár előtt elkezdett fájni a mellem és azóta sem javult a helyzet. Sokkal fáradékonyabb vagyok...őszintén szólva egész nap aludhatnékom van..pár napja állandóan éhes vagyok,estére meg felpuffadok és émelygek. :S
Tényleg szerencsés vagy, hogy elsőre összejött a baba:) Gondolom Te is sokat lógsz a neten és olvasgatsz. Szerintem minden rendben lesz veled is, és hétfőn meghallhatod a kis csodád szívdobogását.:) ..Leírhatatlan érzés.:)
Úgy igazán most fogtam fel, hogy sikerült a kistesó.
TE, hogy érzed magad?
Elmondtátok már a családtagoknak, hogy babátok lesz?
Mi még férjemmel nem mondtuk el, megvárjuk a 12. hetet...az amolyan "vízválasztó"..ha akkor minden rendben lesz bejelentjük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!