Ez a teszt szerintetek pozitív?
Sziasztok!
Rendhagyó volt a kérdésem. :) A teszt majdnem két és fél éves, és a kislányunkat jelezte. Élőben is így néz ki, nagyon halvány, a férjem akkor negatívnak mondta, de én láttam rajta a csíkot (aznap reggeltől hánytam a 17. hétig), tudtam, hogy pozitív. Miért tettem ki? Mert még emlékszem a bizonytalanságra, amit éreztem, miközben nem igazán erősödött a teszt... És itt is sok az erre vonatkozó kérdés, hátha valakinek erőt ad, hátha valaki ebből merít majd erőt a következő ciklusokhoz, vagy a teszteléshez. :)
Az előzmény: durva PCO, csúnya IR, sok próbálkozás, végül spontán jött kiscsaj. :) A férjem orvos, másoknak az én eredményeimre azt mondta volna, hogy 10%, hogy spontán jön a baba. Engem persze mindig biztatott, de ez volt az igazság. Hajrá lányok, sikerülhet, látjátok!
21 hónapos a kiscsaj, egy csoda... :)
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok.
Kedves kérdező. Remélem az Én írásomból is erőt merítenek az olvasók.
November elején PCos-át és erős IR-t állapítottak meg nálam.
Itt a leletem:
23. ciklusnap progeszteron 18,05 nmol/l
FSH: 4,89 lU/l
LH: 4,43 lU/l
prolaktin: 419,20 mlU/I
ösztradiol: 144,3 pmol/l
tesztoszteron: 1,33 nmol/l
anti TPO: 7 IU/ml
glukóz: 4.9
glukóz 60 perc: 8,8
Glukóz 120 perc: 7,3
Inzulin szintek:
0":20,1 mlU/l
60": 129 mlU/l
120":109 mlU/l
TSH: 2,53
3-as kezelést kellet volna tartanom de Én a sportot kihagytam, mert így is 1 hónap alatt 6kg-t fogytam a felesleges 10-ből.
Most december 16-án jött meg utoljára, kb 5 hetes terhes vagyok:)Szóval 2 hónap alatt jött össze a baba.
Nem akarom elkiabálni de eddig minden rendben.
Üzenem mindenkinek akinek nem jött még el a várva várt csoda, hogy ne adja fel, és ne görcsöljön rá a témára mert a stressz is emeli az inzulint:)
Szép estét nektek:)
Hát ha a kék mezőben annak számít akkor igen!!
Ha csak a piros csík ami a fehér részben van akkor
Negatív
Nem egyértelmű a kép bocsi
De miért mindenki ilyen tesztet vesz
Vegyél gabriel tesztet kb 1000 ft ,kazettás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!