Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor hogy tudnám elkapni...

Most akkor hogy tudnám elkapni az ovut?

Figyelt kérdés
Ma van a 14. ciklusnapom.Tegnap este olyan erős volt az ovutesztem,h ilyen erős még sosem.Reggel mértem a hőmet,nem ugrott fel.Lehet az h ma reggel repedt a tüszőm és akkor holnap reggel felugrik a hőm?De akkor ma is legyünk együtt?
2014. jan. 22. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
max napi1-szer legyetek együtt de a 2 naponta is böven elég. Az orvosok is ezt szokták ajánlani. egyébként a spermiumok akár 3-4 napig is elélnek bent hogy bevárják az ovut.
2014. jan. 22. 12:20
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2014. jan. 22. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elöttem szólóval!2 naponta együtt lenni biztosabb mint kergetni az ovudat.Elég ,ha a ciklusod közepe felé kezdtek két naponta együtt lenni a pároddal és a lehetséges ovu után is azért még érdemes folytatni,hátha később volt abban a hónapban.A hőd lehet,hogy később kezd felmenni majd.
2014. jan. 22. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!