Szerintetek baba lehet a dologban?
Figyelt kérdés
3 napja kellett volna megjönnie, de semmi "megfogjönni" érzésem nincs még mindig. Viszont nem volt se beágyazódást jelző vérzésem, se hasszúrka, se mellfeszülés, semmi. Attól még lehetek terhes? Nem kellett volna ezek közül legalább az egyiket tapasztalnom? Legutóbbi vérzésem dec 17. Tesztet csak 2 nap múlva tudok venni. Kérlek, ne nézzetek nagyon hülyének, sajnos még nincs tapasztalatom ezen a téren.
Ha megveszem majd a tesztet, akkor egyébként csak a reggeli pisiből mutatná ki, vagy elvégezhetem máskor is?
2014. jan. 21. 14:28
1/7 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi tünetem, attól még lehetsz terhes.
2/7 anonim válasza:
Lehet baba a dologban, ha azonos időben szokott megjönni. Szerintem nem gond, ha nem érzel semmit, én sem éreztem azon a napon semmit, majd kb 1 hét múlva a mellemen éreztem, mert máshogy feszült, mint a menszesznél szokott. Ha türelmes vagy várj a teszttel, mert jártam úgy, hogy csak jóval elmaradás után jelezte a 2 csíkot. Hajrá!
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Remélem 2 nap múlva pozitív lesz :)
2014. jan. 21. 15:25
4/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező, mi lett a teszt eredménye, örülhetünk?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy érdeklődtél, igen, pozitív :)))
2014. jan. 27. 20:49
6/7 anonim válasza:
Szuper!!! Kívánom a legjobbakat! :-)))
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2014. jan. 29. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!