Ki nem varja 25. korul?
Gratulálok a pozi teszthez. :)
van valami tünetetek már?? lehet, hogy korai, de valamelyik nap volt egy kis barna folyásom, az mára átlátszó...ma egész napos hányingerem van és olyan puffadt a hasam mintha egy dinnyét nyeltem volna le. ti hogy vagytok??
25-re nem várom, és direkt nincs itthon teszt. majd ha késik, akkor a jövő héten veszek tesztet.pedig majdnem egy éve próbálkozunk, mégse tesztelgetek feleslegesen. és nem is figyelem a jeleket, mert csak ezen kattogna az agyam és az csak felesleges idegeskedést szülne. Én nem tudom miért kell nem várt előtt tesztelgetni, aztán meg majd ide irogatni a kérdéseket, hogy van-e még remény, mert már napokkal nemvárt előtt tesztelt és persze negatív meg jönnek ide megosztani a negatív teszteket, hogy hátha valaki látja rajta a nem létező második csíkot.
Lányok, türelem :-) Még a nem várt napján negatív teszt is jelenthet terhességet. Akinél egy bizonyos teszt kimutja már nem várt előtt, az lehet, hogy másnál nem mutatja ki.
Neked is igazad van 16-os válaszoló! Én is csak nemvárt napján akartam tesztelni, de már egy hete hányingerem van reggelente, ma meg már majdnem hánytam is, és szinte méregből csináltam, mert nem hittem, h beképzelem a hányingert! Peteérésem 10.-én volt, akkor együtt voltunk! Tegnap előtt és tegnap rózsaszínes folyásom volt, nem sok, csak éppen a wc-papíron láttam! Ez lehetett a beágyazódás!
És ma délelött teszteltem egy egyszerű x-epil mártogatós tesztel! Baromi hamar kimutatta, nem is értem, hogy hogyan! Az tuti, hogy aznap fogant, mert elötte még védekeztünk! Azért nemvárt napján is tesztelek egyet, látni szeretnék egy erősebb csíkot is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!