Még nem tudom biztosra, hogy terhes vagyok-e és nem is szeretném a családnak mondani. Többi lent?
hmm remélem nektek is lesznek majd kételyeitek valamikor amire itt szeretnétek választ kapni és ugyanígy jól leoltanak Titeket
kössz a nagy semmit
mindenre válaszoltatok csak a kérdésre nem: ha esetleg babát vár valaki kenheti magát szteroid tartalmú krémmel?
valaki erre tudja a választ okoskodás helyett????
Szerintem meg nem!!!
Én tegnap voltam a reumán és csak olyan kenőcsöt írtak fel, amiben nincs semmi hatóanyag, de mégis hogy lazítsa az izmokat.
Úgyhogy csak óvatosan azzal a kenyőccsel.
De inkább írd be a keresőbe a nevét és sztem kiadja az összetevőit, de a legjobb az lenne, ha meglenne a leírása. Abban tuti benne van, hogy ki hogy merre.
De a patika a legjobb megoldás,ha nincs más megoldás.
És még az is lehet,hogy a viszketés összefüggésben van a terhességgel, ugyanis mindent a hormonok szabályoznak és biztosan hallottatok arról, hogy a zigótát v embriót a test először idegennek tekinti, és ha nem történne ez meg az, bizony kivetné magából. Mintegy mérgezésnek fogja fel.
Úgyhogy egyáltalán nem hülyeség, amit kérdezett a kérdező.
De aki nem tud a kérdésre érdemben válaszolni, az minek üti bele az orrát egyáltalán?
Ha találok számomra bugyuta kérdést, akkor arra én nemes egyszerűséggel nem válaszolok, de az senkin nem segít, ha lehurrogom...
Szerintem előtte egy terhességi tesztet vegyél! És ha terhes vagy akkor már mondhatod a családnak is, ha meg nem vagy az akkor megvan a válasz a kérdésedre!
Amugy jut eszembe, a nővéremnek az oldalán volt övsömörje és székrekedése is és igy tudta meg hogy terhes, ugyhogy nem mindenkinél van hányás,rosszullét...
A legtutibb a gyógyszerész, az nem tudja ki vagy és mindenre tud válaszolni!
A bőrön keresztül hamarabb bekerülnek a hatóanyagok a véráramba, akár károsak is, mintha lenyelné az illető. Ezt egy dokitól tudom.
Azt viszont sajna nem, hogy mit okozhat a szteroid egy terhességnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!