Ovutesztelők! Szerintetek lesz ebből ovu?
Figyelt kérdés
Ciklus 10. napján kezdtem tesztelni.A felső teszt az első és utána sorban a mai napig.
2014. jan. 19. 21:21
21/26 A kérdező kommentje:
Én neten rendeltem
www.fastest.hu
2014. jan. 20. 21:12
22/26 anonim válasza:
mi van veled kedves kérdező ? Én linkeltem be az ovu tesztjeimet.
23/26 A kérdező kommentje:
Pár napig még ovuteszteltem,de nem történt változás így abbahagytam.
Most várom hogy mi lesz,ma van a 22. napom.
2014. jan. 27. 15:14
24/26 anonim válasza:
Köszönöm szépen a fotót!
Én nem ezt a fajtát, hanem a nyálasat használom, amit mikroszkóppal lehet megnézni.
25/26 anonim válasza:
Az ovu teszt használati útmutatójában is le van írva, hogy mikor kell elkezdeni a tesztelést. Ha 30-36 naposak a ciklusaid szerintem nagyon korai a 10. napi pozitív tezst. Peteérést úgy tudod kiszámolni, hogy a ciklus hosszából 14-et kivonsz ( pl:30-14=16 ), e nap környékén lesz péd. Akinek hosszabb a ciklusa később érik a petesejtje, nekem 34 napos és 20-21. napon lett pozitív.
26/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány naposak a ciklusam 14-43 nap között szokott lenni....
2014. febr. 11. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!